Denizbank tek şartla faizi silecek! 30.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kampanyası başladı

Türkiye'de bankalar tarafından faizsiz kredi kampanyaları duyuruldu. Gelen son dakika açıklamalarına göre Denizbank'ın faizsiz ve taksitli 30 bin lira kredi kampanyası başlatıldı.

Denizbank, Türkiye'de faizsiz kredi kampanyalarına katılarak 30 bin TL'ye kadar taksitli kredi imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında, 20 bin TL'lik faizsiz kredi ve 10 bin TL'lik faizsiz nakit avans sağlanacak. Bu gelişme, bankaların faizsiz kredi olanaklarına ilişkin son dakika haberleri arasında yer alıyor. İşte diğer detaylar...


DENİZBANK'TAN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Denizbank, özel bir kampanya ile 22 Şubat 2024 ile 22 Mart 2024 tarihleri arasında MobilDeniz uygulamasını indirip "Müşteri Ol" butonunu kullanarak uzaktan müşteri olanlar için faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kampanyadan faydalanmak için müşterilerin Hayat Sigortası yaptırmaları isteniyor. KKB puanı 1-1.849 aralığında olan yeni müşteriler 10.000 TL'ye kadar, %1.99 faiz oranıyla kredi alabilirken, 1.850-1.900 aralığında olanlar ise 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kullanma şansına sahiptir. Bu kampanya, yeni müşterilere özel bir fırsat olarak sunulmaktadır.


Denizbank, %0 faizli 10.000 TL'lik kredi kampanyası düzenliyor ve bu kampanya 16 Mart 2024 ile 15 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan sadece MobilDeniz uygulamasını indirip ilk kez DenizBank müşterisi olan ve bireysel kredi kartı başvurusu yaparak onay alan müşteriler faydalanabilir. Bu kampanya sadece bireysel asıl kredi kartları için geçerlidir ve ek kartlar ile bazı özel kartlar kampanyaya dahil değildir. Her müşteri, kampanyadan sadece bir kez yararlanabilir ve başvuru tarihinde herhangi bir DenizBank bireysel kredi kartına sahip olmamalıdır. Ayrıca, 6 Kasım 2023 tarihinden önce kapatılan kartların yerine yeni bir kart alındığında kampanyadan faydalanılamaz.

Ekonomi Haberleri