Denizbank Mobil Uygulaması ile İnternet Harcamalarınıza 800 TL İndirim Fırsatı

Son dönemde artan ihtiyaçlar nedeniyle vatandaşlar kredi kartlarına sıkı sıkıya bağlanmış durumda. Kredi kartlarının sağladığı yüzlerce avantaj sayesinde vatandaşlar tüm işyerlerinde alışverişlerinin keyfini çıkartıyor. Bankalar tarafından yapılan duyurularla birlikte yeni kampanyalar giderek artmaya başladı.

Denizbank, müşterilerine özel olarak sunulan yeni kampanya kapsamında internet harcamalarına büyük bir indirim sağlamaktadır. Kampanya kapsamında, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında yapacağınız internet üzerinden alışverişlerinizin yarısı (50%) Denizbank BONUS Business Kart'ınızla yapılan harcamalarınız için ayda azami 200 TL, 3 ay süresince de toplamda 600 TL indirim kazanabileceksiniz.

Kampanyaya Katılım Şartları

Kampanyadan yararlanmak için, DenizBank BONUS Business Kart'ına başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvurunuzu internet bankacılığı ya da mobil bankacılık üzerinden yapabilirsiniz. Eğer Denizbank müşterisi değilseniz, bankanın mobil uygulamasını indirerek görüntülü görüşme yaparak kısa sürede müşteri olabilir ve kredi kartı başvurunuzu oluşturabilirsiniz.

Kampanya Detayları

  • Kampanya 01.07.2023 - 03.08.2023 tarihleri arasında onaylanan ilk BONUS Business Asıl kart başvuruları için geçerlidir.
  • Başvuru tarihinde Asıl Kart ile aynı anda oluşan ilk Ek Kart'tan yapılacak internet harcamalarına indirim uygulanacaktır. Diğer ek kartlardan yapılan harcamalara indirim uygulanmayacaktır.
  • Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü BONUS Business Kart'ınıza sahip olmamanız gerekmektedir. 01.06.2023 tarihi itibariyle Asıl Kart'ınızı kapatıp, yeni kart almanız durumunda, kampanyaya dahil olamazsınız.
  • Kampanya katılımlı değildir. Sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan DenizBank BONUS Business Kartları otomatik olarak kampanyaya dahil edilecektir.
  • Sadece internet harcamaları ödüle tabi olup, fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, Nakit Avans işlemleri ve BONUS kullanımları kampanyaya dahil değildir.
  • Sanal Kart ile yapılan işlemler de kampanyaya dahil olacaktır. İndirim Ek Kart'a yansıtılacaktır.
  • Alışverişten kazanılan indirimler takip eden ayın ilk 10 iş günü içinde karta yansıtılacak ve ayrıca SMS ve DenizKartım üzerinden bildirim ile bilgi verilecektir.
  • Kampanya müşteri bazlıdır. Her müşteri ödülden 1 kez faydalanabilir. Bir müşteri kampanya dahilinde 3 ay boyunca ayda en fazla 200 TL, toplamda 600 TL indirim kazanabilir.

Denizbank'ın bu cazip kampanyasına hemen katılarak internet harcamalarınızda büyük indirimlerden faydalanabilirsiniz. Unutmayın, kampanya sadece belirtilen tarihler arasında geçerli olacak, bu fırsatı kaçırmayın!

Ekonomi Haberleri