Denizbank, Hızlı Ödeme Sistemiyle Sınırları Zorluyor! SGK Şartı Olmadan Bile SMS İle 40.000 TL Ödeme Alabilirsiniz!

Denizbank, müşterilere uygun faiz oranlarıyla yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası sunarak, kredi ödemelerini kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Denizbank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla, SGK olmasa bile 40.000 TL ödeme almanızı sağlamaktadır. Banka, vatandaşların belirtilen şartlar dahilinde 36 ay vadeli kredi ödemesi yapabileceklerini duyurmuştur. Başvurular, cep telefonları üzerinden SMS gönderilerek yapılabilmektedir.

Hızlı Başvuru ve Onay Süreci

Denizbank, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşterilerine, banka müşterisi olmaları durumunda başvuru sonuçlarını sadece 3 dakika içinde bildireceğini taahhüt etmektedir. SMS ile gönderilecek olan başvuruları onaylanan müşterilere, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır.

Ayrıca, Denizbank müşterileri bankanın mobil uygulaması üzerinden de 7 gün 24 saat ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilmektedirler. Mobil uygulama üzerinden yapılan başvurularda da başvuru sahiplerinden ilk olarak SMS atılması istenmektedir.

SMS İle Başvuru Yapın

İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, ücretli bir mesaj göndererek Denizbank'tan kredi kullanabilme imkanına sahiptirler. Başvuru için "Kredim" yazıp boşluk bırakarak TC kimlik numarasını yazıp bu mesajı 32 80 numarasına göndermek yeterlidir.

Başvurular hızlı bir şekilde işleme alınacak ve onaylanan krediler aynı gün içinde hesaplara yatırılacaktır. Ayrıca, SMS ile ihtiyaç kredisi kampanyasına katılan müşterilere 3 ay ertelemeli kredi imkanı da sunulmaktadır.

Denizbank ile Kolay Ödemeler

Denizbank'ın SMS ile ihtiyaç kredisi kampanyasıyla başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, uygun şartları sağladıklarında aynı gün içinde ödemelerini hesaplarına alarak en düşük faiz oranlarından faydalanabilirler.

Ekonomi Haberleri