Denizbank 25.000 TL kredi musluğunu açtı! Ayda 2 bin TL'den az taksitle kredi dağıtıyor

Denizbank, yeni faiz oranları ile müşterilerinin yüzünü güldürecek! Ayrıntılar haberimizde...

Son dönemde Türkiye'de yaşanan yüksek enflasyon ve Merkez Bankası'nın sık sık faiz artırımı kararları alması, vatandaşların alım gücünü olumsuz etkiledi. Bu durum karşısında bankalar da kredi faiz oranlarını yükselterek ekonomik dengeyi sağlamaya çalışıyor.

Ülkemizin önde gelen bankalarından biri olan Denizbank de geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada, mevcut kredi kampanyalarının faiz oranlarını güncelledi. Banka, web sitesinden yaptığı duyuruda yeni ihtiyaç kredisi kampanyasının detaylarını paylaştı.


Buna göre Denizbank, 36 ay vadeli ve 25 bin TL tutarındaki kredi için yüzde 5,6 faiz oranı belirledi. Böylece müşterileri 1.977,56 TL tutarında bir taksit ödemesiyle kredi kullanabilecek. Banka ayrıca başvuru sürecini de kolaylaştırdı.

Artık müşteriler kredi başvurusunu internet bankacılığı ya da mobil uygulama üzerinden online olarak yapabilecek. Şube ziyareti gerekmeyecek. Denizbank, başvuru sonrası kredi puanına göre değerlendirme yapacak.

Böylece Denizbank, mevcut müşterilerine ve yeni müşterilerine uygun koşullarda finansman desteği sunmayı hedefliyor. Bankanın bu adımıyla vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor.

Ekonomi Haberleri