Citroen'den şaşırtıcı kampanya: 25.000 TL yakıt hediye!

Citroen, ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak olan bir kampanya başlattığını duyurdu.

Elektrikli Citroen C4 X Modelini Alana 25.000 TL Değerinde Akaryakıt Hediye!

Citroen, hayranlarını sevindirecek müjdeli bir haberle karşımızda. Ekim ayının sonuna kadar geçerli olacak olan bu kampanya ile Citroen, C4 X elektrikli modelini tercih eden müşterilere 25.000 TL değerinde akaryakıt hediye etmeyi planlıyor.

C4 X Elektrikli Modeli ile Yeni Bir Döneme Adım Atın!

Citroen, bu kampanya kapsamında yeni bir araç sahibi olmak isteyenlere çok özel fırsatlar sunmayı amaçlıyor. Kampanyadan yararlanmak için C4 X elektrikli modelini satın almanız ve 36 ay finansmana başvurmanız yeterli. Promosyon kapsamında, elektrikle çalışan C4 X'in güçlü 100 KW'lık Shine Bold versiyonu 1.479.700 TL'den başlayan fiyatlarla sizleri bekliyor. Üstelik bu fiyata 25.000 TL değerinde akaryakıt hediyesi de dahil!

Sıfır Emisyonlu Bir Geleceğe Adım Atın!

Bu kampanya, Citroen'in çevre dostu elektrikli otomobillere olan ilgisini artırmayı hedefliyor. Siz de bu fırsattan yararlanmak için hemen yerel Citroen bayinize başvurun. Elektrikli araçların konforunu ve çevre dostu özelliklerini keşfedin!

Unutmayın, bu kampanya sadece Ekim ayı sonuna kadar geçerli. Siz de hemen harekete geçin ve elektrikli Citroen C4 X ile sıfır emisyonlu bir geleceğe adım atın!

Ekonomi Haberleri