Chery Fiyat Listesi ve Satış Miktarları: Türkiye'de En Ucuz Ve En Çok Satan Araçlar Arasına katıldı!

Chery'nin yükselen satışları ve rekabetçi fiyatlarıyla Türkiye otomotiv pazarında önemli bir konum elde ettiği görülüyor. Her 3 otomobilden biri Chery markasını tercih ediyor. Fiyat performansıyla dikkat çeken Chery, güvenilir ve ekonomik bir seçenek sunuyor.

Mart ayında Türkiye pazarına yeniden adım atan Chery, büyük bir satış hacmine ulaşarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son verilere göre geçen Mayıs ayında Türkiye'de toplam 2 bin 917 D-SUV satıldığı görülüyor ve bu araçların her üçünden biri Chery markasına ait SUV modellerinden biri oldu. Sadece Mayıs ayında 1098 adet Chery Tiggo 8 Pro satıldığı kaydedildi.

Chery, Mart ayının sonunda Türkiye otomotiv pazarına giriş yaparak önemli bir satış hacmi elde etti. 2023 yılının Ocak ayından Mayıs ayına kadar olan süreçte Türkiye'de D-SUV segmentinden 9 bin 4 adet satış gerçekleşti. Chery ise Mart ayının sonunda Türkiye'ye giriş yaptı ve Tiggo 8 Pro satış sayısı 1528 olarak kaydedildi. Geç girişine rağmen Chery'nin büyük bir satış başarısı elde etmesi, dikkatleri üzerine çekti.

Chery, Türkiye Pazarında Hızla Yükseliyor

Bir ürün bir ülkeye ilk giriş yaptığında, genellikle vatandaşlar şüpheyle yaklaşır. Ancak Chery'nin Türkiye'ye girişi beklenildiği gibi olmadı. Fiyatlarının aynı segmentteki diğer araçlardan daha düşük olması, Chery'nin yakın zamanda tüm sektörü ele geçirecekmiş gibi görünmesine neden oldu.

Chery'nin popülerliğinin en büyük nedeni stok sorunu yaşamaması ve muadillerine göre daha ekonomik olmasıdır. Ayrıca, Chery daha önce Türkiye pazarında yer aldığından dolayı güven seviyesi yüksektir. Bu da tüketicilerin Chery'ye olan ilgisini artıran önemli bir faktördür.

Chery Araç Fiyat Listesi

İşte Chery araçlarının fiyat listesi:

TIGGO8 PRO FİYAT LİSTESİ

  • Luxury: 1.250.000 TL
  • Excellent: 1.350.000 TL

TIGGO7 PRO FİYAT LİSTESİ

  • Comfort: 1.025.000 TL
  • Luxury: 1.085.000 TL
  • Excellent: 1.145.000 TL

OMODA5 FİYAT LİSTESİ

  • Comfort: 1.110.000 TL
  • Luxury: 1.070.000 TL
  • Excellent: 1.130.000 TL

Ekonomi Haberleri