Cepler parayla dolacak! Ziraat Bankası bu seferde çalışanları düşündü

Müşterilerine özel hizmetler sunmaya devam eden Ziraat Bankası şimdi ise Kurban Bayramı öncesi çalışanlarına özel bir kampanya duyurusu yaptı. İşte detaylar…

Her gün müşterilerine özel kampanya bilgisi sunan Ziraat Bankasından çalışanlarına özel bayram öncesi kampanya haberi geldi. Detaylar haberimizde…


ZİRAAT BANKASI TÜM ÇALIŞANLARA BAYRAM İKRAMİYESİ DAĞITIYOR! HERKESE 5.000 TL VERİLİYOR

Bu yıl Kurban Bayramı'nın yaz aylarına denk gelmesi bankaları harekete geçirdi. Bu kapsamda Ziraat Bankası, yeni Bankkart Lira kampanyası başlatarak 7 bin 500 liraya kadar bayram desteği sunacağını duyurdu.

Bu yıl yaz tatili Ziraat Bankası'ndan geliyor! Devlet bankası olarak faaliyet gösteren Ziraat Bankası, yaptığı yeni açıklamayla bu yıl da müşterilerine ucuz tatil imkânı sunacağını duyurdu. Bu kapsamda banka, tatil rezervasyonu yapan misafirlerine özel hediyeler sunacak. Öyleyse nasıl ? Bankkart yaza özel kampanya...

Devlet Bankası Ziraat yeni bir duyuruyla tatile gidenlere müjde verdi. Kurban Bayramı öncesinde müşterilerine özel fırsatlar sunan Ziraat Bankası, tatilini bu kapsamda geçirmek isteyenlere harika bir haber getirdi. Ziraat Bankası ürünü Bankkart üzerinden yapılan tatil rezervasyonlarına özel avantajlar başladı. 

ZİRAAT BANKASI BANKKART TATİL KAMPANYASI!

Bu yıl Kurban Bayramı öncesinde tatile çıkanlar, tatillerini Ziraat Bankası'ndan satın almaları halinde 7 bin 500 liraya kadar tatil yardımı da alacak. Bu kapsamda Ziraat Bankkart kullanıcıları, tatil harcamalarına bağlı olarak 7.500 liraya kadar Bankkart Lirası ödemesi alabilecek. Kampanyaya katılım öncelikle Bankkart'ın kredi veya banka kartı özelliği kullanılarak yapılacak alışverişlerde geçerli olacaktır. Kampanyaya katıldıktan sonra yapılan harcamalar için geçerli olacak iadeden herkes yararlanabilecek.

BANKKART REZERVASYON YAPTIRANA 7500 LİRA ÖDEME VERECEK!

Bankadan yapılan açıklamada, Bankkart'ın kredi veya banka kartı özelliği kullanılarak Touristica'da yapılan tatil rezervasyonlarında müşterilere Bankkart Pound hediye edileceği belirtildi. Aşağıdaki gibi bir plan oluşturulur:

25.000 TL'den 49.999 TL'ye kadar alışverişlerde 2.500 TL

50.000 TL'den 99.999 TL'ye kadar alışverişlerde 5.000 TL

100.000 TL ve üzeri alışverişlerde 7.500 TL Bankkart Lirası hediye edilecek.

7500 BANKKART LİRA KAMPANYASI ŞARTLARI VE BAŞVURU DETAYLARI NELER?

Ziraat Bankası'nın Bankkart üzerinden başlattığı kampanyanın koşulları ve başvuru detayları şöyle:

Kampanya 1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olacak olup katılım Bankkart Mobil, Bankkart.com.tr veya SMS yoluyla yapılabilecektir.

TOURISTICA yazıp 4757'ye SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz. Kampanyaya asıl kart sahibinin katılması gerekmektedir.

Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişlerde kampanyadan yararlanılacaktır. Kazanılan Bankkart lirası 7 Haziran 2024 tarihinde yatırılacak ve 12 Temmuz 2024 tarihine kadar kullanılabilecek. Harcanmayan lira ise 13 Temmuz 2024 tarihinde geri çekilecek.

Ekonomi Haberleri