Cebinde bu bankanın kredi kartı olan yaşadı! Tamı tamına 5000 TL ödeme veriliyor: Başvurular başladı

Halkbank hesap kartı, kredi kartı kullananlara müjde, 5000 TL ödenecek

Kredi Kartı ve Hesap Kartı Kullananlara Yepyeni Bir Kampanya ile Sürpriz 5000 TL!

Halkbank, kendi bankasının müşterilerine özel olarak düzenli olarak kullanılan hesap kartı veya kredi kartıyla ilgili sevindirici bir kampanya başlattı. Bankamatik ve kredi kartı kullanımlarını düzenli şekilde gerçekleştiren müşterilere acil ihtiyaçları için sürpriz bir 5000 TL ödeme yapılacak.

Bankanın lanse ettiği kampanya kapsamında nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, cazip faiz oranlarıyla kredi işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilecekler. Halkbank, müşterilerine sağladığı avantajlarla dikkat çekerken, ihtiyaç kredilerini banka hesapları üzerinden hızlı bir şekilde kullanma olanağı sunuyor.


Yepyeni kredi kampanyası ile acil nakit ihtiyacı olan bireyler, Halkbank mobil uygulaması üzerinden işlemlerini basitçe tamamlayabilecekler. Kamu bankası olmanın avantajıyla, 36 aya kadar vadeli ve 5000 TL'ye kadar olan kredilerde diğer seçeneklere göre daha düşük faiz oranlarıyla müşterilerinin finansal ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Halkbank'tan kredi kullanmak için belirli şartlara uymak ve banka tarafından onay almak gereklidir. Halkbank müşterileri, Halkbank mobil uygulaması üzerinden kolayca kredi başvurularını gerçekleştirebilirler. Banka, sadece sigortalı çalışanlara değil, emeklilere de destek sağlayarak, emekli maaşı alan bireylerin şubeye gitmeden, gelir belgesiz olarak 50.000 TL'ye kadar kredi limitlerini Halkbank mobil uygulaması veya Halkbank internet şubesi üzerinden kullanabilmelerine imkan tanımaktadır.

Ekonomi Haberleri