Cebinde 2000 TL'si olan TOKİ'den sıfır ev sahibi olacak! O illere TOKİ piyangosu vurdu

Ev sahibi olmak isteyenler TOKİ kampanyalarını yakından takip ediyor. Peki ucuz ev satışları hangi illerde? Tüm detaylar haberimizde.

Aylık 2 bin TL taksit ödeyerek ev sahibi olabileceksiniz! Peki TOKİ uygun fiyatlı ev satışlarının şartları neler? Tüm detaylar haberimizde.

TOKİ UYGUN FİYATLI EV SATIŞI

Son dönemlerde ev fiyatları fahiş şekilde yükselmeye devam ederken TOKİ müjdeli haberi verdi. Aylık 2 bin TL taksitle 3+1 ev sahibi olmak mümkün. TOKİ uygun fiyatlı ev satışları için başlangıçta 3 farklı il belirledi. Bartın, Çorum ve Rize'de başlayan kampanyanın ilerleyen zamanlarda diğer illerde de olması bekleniyor. 


Başvuru yapacak kişilerin son bir senedir başvuru yapılan ilde ikamet ediyor olması, daha önce TOKİ'den ev almamak, 25 yaşını doldurmak, başvuru yapan kişinin üstüne herhangi bir tapu olmaması, aylık hane gelirinin 21 bin TL'den fazla olmaması gerekiyor. İlk olarak peşinat ödemesi yapmak gerekiyor. Kalan taksitler kişiye uygun vade seçeneğine göre taksitlendirilliyor. Taksitler her ay düzenli olarak ödeniyor. TOKİ uygun fiyatlı ve uygun taksit seçenekli ev satışları ile ilgili diğer tüm detaylar resmi internet sitesi olan www.toki.gov.tr üstünden vatandaşla paylaşılıyor.

Ekonomi Haberleri