Carrefoursa’da yine indirim rüzgarları uçuyor! Sadece mayıs ayında geçerli indirimleri sakın kaçırmayın

Vatandaş tasarruf etmek için marketlerdeki kampanyaları yakından takip etmektedir. Carrefoursa marketleri yeni bir kampanya duyurdu! Mayıs ayında geçerli olan büyük indirimleri sakın kaçırmayın! İşte detaylar.

Vatandaşlar, market zincirlerinin tasarruf amacıyla yayınladığı kampanyaları yakından takip etmeye devam ederken, Carrefoursa market zincirleri de dikkat çeken kampanyalarıyla karşımıza çıktı.


Carrefoursa market zincirleri önemli bir kampanya duyurusu yaptı. Türkiye'nin en büyük marketlerinden Carrefoursa, market kampanyalarının detaylarını açıkladı. Vatandaşlar, market zincirlerinin tasarruf amacıyla yayınladığı kampanyaları yakından takip etmeye devam ederken, Carrefoursa market zincirleri de dikkat çeken kampanyalarıyla karşımıza çıktı.

Carrefoursa'da geçerli olan kampanya şu iddiayla duyuruldu: "11 - 31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında CarrefourSA mağazalarında 2500 TL ve üzeri ilk alışverişe 150 TL chip-para!"

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlardan şu açıklama geldi: "İndirimden yararlanmak için Juzdan'da yapacağınız ilk harcamadan önce 'Hemen Katıl' butonuna tıklayın veya 'ALIŞVERİŞ' yazıp 4566'ya SMS gönderin.'

Kampanyanın detayları şu şekilde açıklandı;

-Axess'e özel 11-31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında CarrefourSA mağazalarında yapılacak en az 2500 TL tutarındaki ilk alışverişte 150 TL chip-para hediye ediliyor. Chip-para hediyesi, kampanya koşulları sağlandığı anda karta yüklenecek ve kullanılabilecek. 15 Haziran 2024 tarihine kadar CarrefourSA'da kullanılabilecek. Kullanılmayan nakit iadeleri daha sonra tüm Axess üye şirketlerinde kullanılabilecek.

-Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce Akbank sisteminde kayıtlı cep telefonu numarasından "ALIŞVERİŞ" yazıp 4566'ya SMS göndererek kayıt olmanız gerekmektedir. Belirlenen kısa mesaj Akbank sistemine ulaştığında kampanyaya katılacaksınız. Akbank tarafınıza "kayıt oldunuz" bilgisini göndermektedir. Katılım için gönderilen SMS; Ücret, operatörün kendi tarifesine göre tahsil edilir. Kampanyaya Juzdan üzerinden katılmak için harcama yapmadan önce "Hemen Katıl" butonuna basın. Profil alanında "Kampanyalarım" başlığı altında kampanya görüntülendikten sonra kampanya girilmiş olur.

-Kampanyaya Axess, Wings, Free, Akbank Kart ve ticari kartlar ve bu kartlara bağlı ek kartlar dahildir. Bank'O Card Axess kampanyaya dahil değildir.

-Chip-para kampanyası müşteri bazlıdır. Kampanya ile müşteri, ana ve ek kartlarıyla yaptığı harcamaların toplam tutarı üzerinden maksimum 150 TL chip para kazanabilmektedir. Kazanılan ödül tutarı müşterinin kampanya kapsamında harcama yaptığı karttan tahsil edilir. Nakit çekme, EFT/Havale, Alım/Satış, BES İşlemleri, Ekspres/Araba Faturası, SGK/Vergi Ödemeleri ve Chip Para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. İptal ve iade durumunda çekilen oyun parası iade edilecektir. Chip para kullandığınızda borç hesap panosunda görünür.

-Juzdan veya SMS'e kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanyaya dahil edilmeyecektir.

-Kampanya kapsamında mağazalarda harcamaların Akbank Axess POS uygulamasının kurulu olduğu terminalden yapılması gerekmektedir. Yazarkasalar veya uygulama üzerinden yapılan ödeme işlemleri promosyona dahil değildir. Kampanya yalnızca CarrefourSA mağazalarında geçerlidir, CarrefourSA.com ve CarrefourSA Online Pazarlama Uygulaması ücretleri fiyata dahil değildir.

-Kanuna göre, mal veya hizmet alımından veya ödeme gecikmelerinden sonra belirli bir ödeme ile borç ödemeleri de dahil olmak üzere, kredi kartı ile yapılan mal ve hizmet alımlarında ve nakit ödemelerde ödeme süresi 12 aydır, bireysel kredi kartları için ve ticari/ticari kredi kartları için 12 ay. Bu dönemde bireysel kredi kartlarıyla yapılan işlemler; basılı veya külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin mücevher giderlerinde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ilgili havayolu, seyahat acentesi, konaklama giderleri için 3 ay, elektronik ürünler (video, kamera, ses sistemleri, TV'ler) 4 ay, 5000 Türk Lirası, tablet alımı, kulüp ve derneklere ödeme 6 ay, 9 ay sağlık ürünleri alımı, mobilya ve elektrikli ev aletleri (buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımı ve 5000 TL'ye kadar TV alımları, vergiler, eğitim giderleri, bilgisayar alımları, ulaşım, sağlık ve sosyal yardım giderleri ile "yenileme merkezi" olan firmalardan yenilenen ürünlerin satın alındığı cep telefon alımları 12 ay, yurtiçi havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama harcamalarında 18 ay geçerlidir. Kuyumculuk, telekomünikasyon, bireysel kredi kartlarıyla üretilen basılı altın ve altın tahvillerin alımına ilişkin doğrudan pazarlama giderleri, havayolu, seyahat acentesi ve yurt dışında konaklama, yiyecek, içecek, alkol, akaryakıt, kozmetik, ofis giderleri ile hediye kartları, Maddi mal veya hizmet içermeyen hediye kartı ve benzeri ürünlerin satın alınması gibi ürünlerde kısmi ödeme/gecikme uygulanamaz.

-Akbank T.A.Ş. ve CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. kampanyayı sonlandırma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ekonomi Haberleri