Bütçe dostu otomobil arayanların dileği kabul oldu! Türkiye'ye yarı fiyatına geliyor

Çinli markanın yeni modeli Türkiye'ye P indirimle gelecek. Hangi model araç indirimle gelecek? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

Çinli marka yeni modeli SUV piyasayı sallamak için geliyor. Türkiye'de sunulan araç fiyatları listesi açıklandı. Fiyatlar nedir? Tüm detaylar haberimizde.

ÇİNLİ MARKANIN YENİ MODELİ %50 İNDİRİMLE GELİYOR!

Çin markasının yeni modeli SUV piyasayı sallayacak. Türkiye'ye %50 indirimle gelecek. Satışa sunulmaya başlayacak araç fiyat listesi ile belirlendi. Türkiye vatandaşlarını bu durum sevindirdi.

Chery, BYD modelleri çıkaran araç markası Türkiye otomobil pazarına girmiş bulunmaktadır. Çinli üretici olan SWM kullanıcıları için mağaza satışlarında yer alacaktır. Spor ve şık tasarımıyla dikkat çekmektedir. SWM G01 922.000 TL'den satışa sunulmaktadır. Daha spor olan G01F 1.270.000 TL'ye Türkiye'de satışta olacak.

Rahat ve güvenlikli sistemi ile bütçe dostudur. C-SUV satışında yer alan G01 ölçü ve özellikleri ile Volkswagen Tiguan'la eşdeğer görülmektedir.

SWM özellikleri ise şunlardır:

Sürüş keyfiyle birlikte tamemen led aydınlatma sistemiyle donatılmıştır. Spor görünümü yanında 18 inçlik çift renk alüminyum jantlarıyla dikkat çekmektedir. Köpek balığı yüzgeci olarak tasarlanan antenler estetik hava yaratmaktadır. Turbo 1.5 L hacminde benzinli motora sahiptir. 7 ileri DCT şanzıman sistemi performansına hız kazandırmaktadır.

Chery en az fiyatı 1.180.000 TL ile Omoda 5 yer aldı. SWM G01 922.000 TL olarak satışta yer alacaktır. G01F 1.270.000 TL olarak mağazalarda satışta yer alacaktır.

Ekonomi Haberleri