Burçların Ayakta 40 Kez Yalanı Ortaya Çıkıyor! Pinokyo'dan Daha Fazlası: Okuduğunuzda İnanamayacaksınız!

Yalan söylemekte adeta usta olan burçlar belli oldu. Bu burçları gördüğünüzde dikkatli olun. İşte astrolojideki en yalancı 3 burç...

Astrolojide yalana eğilimli olan burçlar arasında yer alan İkizler burcu, ünlü astrolog Reda Wigle tarafından yalancı olarak nitelendirildi. Wigle'a göre, İkizler burcuna göre gerçekler değişkenlik gösterir, tartışmaya açık ve belirsizdir. Gerçeklerin ve olayların, eşit parçalardan, gerçek olaylardan ve tamamen hayal ürünü olan hallerden oluştuğunu belirten Wigle, "Bir İkizler burcunun dürüstlükle ilişkisi hem açık hem de kapalıdır ve tamamen içinde bulundukları ruh haline ve öne sürdükleri gündeme bağlıdır. Donald Trump, Kanye West ve Hubert-Joseph Henry, hepsi İkizler burcudur." açıklamalarında bulundu.

Akrep Burcu (23 Ekim – 21 Kasım)

Akrep burçlarının her konuyu ihmal ettiğini ifade eden Wigle, başkalarının yalanlarından yararlanarak kendi yalanlarını bir silah gibi kullandığını belirtti. Akrep burçlarının birçok konuda hem gerçeği hem de samimiyeti esirgediğini söyleyen Wigle, bu durumun başkalarına ya da kendilerine güvenmeme dürtüsünden kaynaklandığını dile getirdi. Uzmanlara göre, Akrep burcu insanları kronik olarak şüpheci bir yapıya sahiptirler ve herkesin onları alt edebileceği korkusunu içlerinde barındırırlar. Rakiplerine, düşmanlarına, çocuklarına, sevgililerine veya köpek gezdiricilerine hükmetmek için yalan söylediklerini belirten Wigle, bunun psikolojik manipülasyon olduğunun altını çizdi.

Akrep burcu insanlarının yalanının ortaya çıkması durumunda, kendi gerçekliklerinin ve hakikatin sorgulanmasına neden olduğu bilinmektedir. Ancak yakalandıklarında bile kendilerini örtbas etmeyi çok iyi başarır ve belirli bir yalan kriterine bağlı kalmazlar. Yalan söyleme konusunda oldukça usta olan Akrep burçları, bu nedenle başarısızlık oranları da oldukça düşüktür.

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)

Oğlak burçları zevk için yalan söylemezler. Oğlak burçlarının en büyük yalanları genellikle iş ile ilgili olurken, ilerlemek, oyun oynamak ve para kazanmak için yalan söylemeyi tercih ederler. Tarihin en ünlü Oğlak burçlarının aldatmacalarında, Richard Nixon, Robert Ripley, Benedict Arnold ve Anna Anderson gibi isimleri görüyoruz.

Ekonomi Haberleri