Bugün başvurana anında onaylı 10.000 TL faizsiz kredi çıkıyor!

Faizsiz kredi kampanyasını başlatan İş Bankası, bu kampanyasını İş Cep üzerinden yürütüyor. 10.000 TL nakdi yardım için hemen İş Cep üzerinden başvuru yapabilirsiniz.

İş Bankası, müşterileri için özel bir kampanya başlattı. İş Cep uygulamasından faizsiz kredi desteği sağlayan İş Bankası, uygulamadan giriş yapan özel müşterilerine 10.000 TL'ye kadar faizsiz finansmandan anında yararlanabilmesini sağlıyor.

İş Cep uygulamasıyla 10.000 TL faizsiz kredi imkanı

İş Bankası, yeni kampanyasıyla İş Cep uygulamasından müşterilerine faizsiz kredi seçeneği sunuyor. İş mobil uygulaması üzerinden başvuru yapın, 10.000 TL'ye varan faizsiz nakit kredi kazanın. Geri ödeme seçenekleri 12 ya da 24 ay şeklindedir. Başvurunuz onaylandıktan sonra kredinizi anında hesabınıza aktarabilir, nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Promosyondan yararlanmak isteyenlere yönelik önemli bir nokta ise İş Bankası'nın ilk müşterisi olmalarıdır. Bu kazançlı promosyon ile finansal ihtiyaçlarınıza hem hızlı hem de kolay bir şekilde çözüm bulabilirsiniz.

İş Bankası İş Cep uygulamasıyla faizsiz kredi kampanyasından faydalanmak için ilk adımınız olarak İş Cep uygulamasını indirin. Başvuruda yer alan "Müşteri olmak istiyorum" seçeneğini kullanarak online başvuru yapınız. Başvuru sonrasında hesabınız açılacak ve tarafınıza gönderilen müşteri hizmetleri numarasıyla beraber İş Cep Bankası şifresi verilecektir. İş Bankası müşterisi olduğunuzda bu şifreyi kullanarak İş Cep uygulamasının içine giriş yapabilir ve 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Daha yüksek kredi limiti istiyorsanız bankanın düşük faize sahip ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak 100.000 TL'ye kadar onay alabilirsiniz. 

Ekonomi Haberleri