Bu fiyata kiralık ev yok! TOKİ ayda 5000 TL vereni bu illerde ev sahibi yapacak

TOKİ sayesinde kiradan ucuza ev sahibi olabileceksiniz. İşte o iller...

TOKİ son dönemde Türkiye'nin dört bir yanında on binlerce konut projesine imza atarak, uygun koşullar sunmaktadır. Kurumun en son açıkladığı verilere göre, 34 ilde toplam 8.717 konut inşa edilecek.

Vatandaşlar bu konutlardan yararlanabilmek için bazı şartları karşılamalıdır. Bunlar arasında en önemlileri T.C. vatandaşı olmak, projenin yapılacağı ilde en az 1 yıldır ikamet etmek ve daha önce TOKİ'nin sağladığı konutlardan faydalanmamış olmaktadır.

TOKİ, konutların taksitlerini oldukça uygun tutmaktadır. Habere göre pek çok projede aylık taksit miktarı yaklaşık 5.000 TL civarında olacaktır. Böylece vatandaşlar uzun vadeli ve düşük taksitlerle ev sahibi olabilecekler.

TOKİ 34 farklı ilin konut projeleri hayata geçiriyor. Yozgat, Denizli, İstanbul, Kastamonu, Aksaray, İzmir, Ankara, Diyarbakır, Bilecik, Kocaeli, Antalya, Manisa, Kırklareli, Trabzon, Şanlıurfa, Isparta, Ordu, Muğla, Kayseri, Eskişehir, Antalya, Bolu, Çorum, İzmir, Nevşehir, Aydın, Van, Edirne, Aksaray, Erzincan, Kayseri ve Kırıkkale illerinde Eylül, Ekim ve Kasım aylarında konut ihalesi gerçekleştirilecek. Bu kapsamda inşa edilecek toplam 8.717 konutun taksitlerinin yaklaşık 5.000 TL civarında olması bekleniyor. Uygun koşullar sunan TOKİ'nin sunduğu fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar, ihale tarihlerini yakından takip etmeliler.

TOKİ'nin sunduğu ev sahipliği imkanları, uygun koşullar sayesinde binlerce vatandaşın hayallerine ulaşmasını sağlayacaktır.

Ekonomi Haberleri