Bu coinler çakılacak, onlar ise uçuşa geçecek! Kripto için çarpıcı tahmin

Rekt Capital, altcoin piyasasında çok önemli bir kısmın geçtiğimiz ay içerisinde karşılaşmış olduğu engelleri aştığını iddia ediyor. Analiste göre, ilk 10 kripto para birimi dışındaki kripto para birimlerinin piyasa değeri yakın süreçte zirvelere ulaşacak. Analist ayrıca BTC'nin 41.200 dolardan güçlü bir şekilde toparlandığını ve her şeyin iyi göründüğünü belirtti. .

Yakından izlenen kripto para analisti ve aynı zamanda trader’ı Rekt Capital, önümüzdeki süreçte ne olabileceğini tahmin ederek altcoin piyasasına derinlemesine daldı. Analist, son dönemlerde yükseliş gösteren bir altcoin olarak ortaya çıkan Polkadot'u (DOT) ve piyasaların en büyük kripto para birimi Bitcoin'i (BTC) analizini yaptı.

Altcoin ve Polkadot (DOT) Piyasası

Rekt Capital, geçtiğimiz gün sosyal medya platformundaki takipçilerine bu aksaklıkları anlattı ve şunları söyledi:

“Altcoin piyasasının değeri, geçen ay başarılı bir şekilde yeniden test edildi ve iki tarihi seviyeye ulaştı."

Rekt Capital, ilk 10 kripto para birimi hariç olmak üzere kripto para piyasasının piyasa değerinin ve hatta altcoinlerin piyasa değerinin yakın süreçte teni zirvelere çıkabileceğini belirterek şunları ekledi: “Piyasadaki altcoinlerin piyasa değeri muhtemel şartlarda tüm zamanlardaki n yüksek seviyesine ulaşacak.


Kripto para verileri ve fiyat platformu CoinMarketCap'ten alınan verilere göre, ilk 10 kripto para listesinde bu kripto para birimleri dışında Bitcoin (BTC), Etehreum (ETH), Tether (USDT), Solana (SOL), BNB yer alıyor.

Blockchain birlikte çalışabilirlik araştırma analisti Polkadot (DOT), DOT'un son dönemde %60'ın üzerinde arttığına dikkat çekerek, "Polkadot'un yeniden testi başarılı görünüyor. Polakdot makro piyasa yapısından ayrılmasından bu yana %66 arttı." dedi.

"Analistler Bitcoin'de her şeyin yolunda olduğunu söylüyor"

Diğer taraftan; en büyük kripto para birimi Bitcoin'i (BTC) değerlendiren analist, kripto para kralının 41 bin 200 dolardan güzel bir toparlanma yaşadığına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Bitcoin 41 bin 200 dolar civarına düşerek keskin bir artış göstererek yeni bir canlanma yarattı. Ek olarak, Bitcoin kaybettiği aralığı (yeşil) geriye kazanmayı da başardı. Yeni alçak irtifa testi teknik olarak şimdilik çok iyi. Mevcut verilerle BTC, 24 saatte %1,19 düşüş yaşadı ve 43 bin 616 dolardan işlem görmeye başladı. Veriler, kripto para kralının son 7 günde %3,38, son 30 günde ise %16,87 arttığını gösteriyor."

Ekonomi Haberleri