Bu bölgeden ev, arsa alan yaşadı! Fiyatlar ok gibi fırlayacak: Yatırımcılar akın akın geliyor

Yatırımcılar akın akın buraya gidiyor! Tüm detaylar haberimizde.

Bu bölgede ev ve arsa alımları arttı! Yatırımcılar en çok bu ilçeleri tercih ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EV VE ARSA SATIŞLARI ARTTI

Manisa ilinin en güzel ilçe ve mahalleleri belli oldu. Ahmetli ilçesi 16 bin 530 kişilik nüfustan oluşur ve en verimli üzüm bağlarıyla bilinir. Aynı şekilde Celal Bayar Üniversitesi fakültelerine de yakındır. Akhisar ilçesinde tarihi ve doğal güzellikler bir arada bulunur. Ege bölgesinde 44 mahalleye sahip Akhisar ilçesinde 96 köy vardır ve tarım ve hammadde odaklı bir ilçedir. Alaşehir ilçesi de Manisa'nın en sevilen ilçelerinden biridir. Üzüm başta olmak üzere birçok tarım ürünü vardır ve fabrikalar bulunur. Demirci ilçesi tarihi Lydia ve Misis bölgelerinin arasındadır ve tarihi güzellikleriyle tanınır. Gölmarmara ilçesinde Marmara Gölü en dikkat çekici doğal güzelliktir ve ilçede tarım ön plandadır. Meyve ve sebze yetiştiriciliği ile lahana, brokoli gibi sebzeler de bölgede yetiştirilir. 


Gördes ilçesi Küçük Asya isimli kitapta 1842 tarihinde Şark Leksiyon tarafından işaret edilmiştir ve tütün, haşhaş, buğday ve arpa ilçedeki insanların geçimini sağlar. Aynı zamanda son dönemlerde kiraz, çilek ve yayla üzümü yetiştiriciliği de artmıştır. Kırkağaç ilçesi 38 bin nüfusa sahiplik yapar ve ilçede tarımla gelir sağlanırken en ünlü tarım ürünü Kırkağaç kavunudur. Köprübaşı ilçesi ise susuz tarımla geçimini sağlar ve çilek, buğday, arpa, zeytin, haşhaş, üzüm ve tütün yetiştiriciliği yapılır. Çilek üretimiyle ekonomiye katkı sağlanırken göç durumu da durmuştur. Kula ilçesi de yanardağ patlamaları sonrasında oluşmuştur ve tarihi dokusuyla tanınır. Kula Salihli Jeopark UNESCO Küresel Jeopark Ağı'na dahil edilmiştir ve tarımla geçim sağlanır. İlçede karpuz, domates, badem, çilek, üzüm ve ceviz yetiştirilir. Salihli ilçesi de kiraz ve üzüm gibi ürünlerle tanınır ve tarihi güzellikleri de hem yerlilerin hem turistlerin yoğun ilgisini çeker. Tarihi ve doğal güzellikleriyle tanınan bu ilçelerde yakın zamanda arsa ve ev satışlarının giderek artması bekleniyor! 

Ekonomi Haberleri