Bu bankalar sıfır faizli kredi dağıtıyor! Nakit para arayana anında 10 bin TL ödeme var

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara bankalardan müjde geldi! 10 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Bankalar nakit ihtiyacı olan müşterilerine 10 bin TL ödeme yapacak! Şartlar tek tek açıklandı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BANKALARDAN 10 BİN TL ÖDEME MÜJDESİ

Son dönemlerde nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bağlı oldukları bankaların kredi kampanyalarını yakından araştırmaya devam ediyor. Birçok banka müşterilerine 10 bin TL'ye varan kredi kampanyasını duyurdu. Bankaların kredi kampanyalarından faydalanmak için aylık taksit tutarlarının, toplam geri ödeme tutarlarının, kredi vadelerinin dikkatli şekilde incelenmesi önem taşıyor. Aynı zamanda bankadan bankaya değişkenlik gösteren kredi sözleşmelerinin de okunması müşteri için önem taşıyor. Müşterilerine uygun faiz oranlarıyla kredi kampanyası sunan bankalar şu şekilde;


-Denizbank yeni müşterilerine özel 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz kredi ödemesi yapıyor.

-Yapı Kredi Bankası faizsiz veya düşük kredili kampanyalarını sık sık sunuyor. Düşük gelirli olan müşterilerin faydalanabileceği kampanya kapsamında 20 bin TL'ye varan kredi ödemesi yapılabiliyor.

-Akbank uygun faizli veya düşük faizli kredi kampanyalarını müşterilerine sunuyor. 6 ay vadeli faizsiz 15 bin TL kredi kampanyası yoğun ilgi görüyor.

-Garanti BBVA 15 bin TL faizsiz 6 ay vadeli taksitli nakit avans ve yüzde 0.99 faiz oranıyla 10 bin TL kredi ödemeli yapıyor. Bankaların kredileriyle ilgili detaylı bilgiler ve başvuru şartları resmi internet siteleri üzerinden müşterilerle paylaşılıyor. Aynı zamanda bankaların şubelerine giderek başvurularınızı oluşturabilir ve bilgi edinebilirsiniz. 

Ekonomi Haberleri