Bu banka müşterilerine tatil harçlığı veriyor! Tek SMS ile parayı cebe atın

YapıKredi'den tatil ihtiyacı olan herkese ekonomik destek geldi! İşte detaylar...

Tatil yapmak isteyen ancak bütçe endişesi yaşayan müşterilere müjde! Yapı Kredi Bankası, tatil döneminde müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, Yapı Kredi müşterileri yıl sonuna kadar geçerli olacak indirimli tatil fırsatlarından yararlanabilecekler.

Tatil planları yapan vatandaşlar, son dönemde artan fiyatlar nedeniyle tatil masraflarından çekiniyor. Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin tatil hayallerini gerçeğe dönüştürmek için harekete geçti. Yapı Kredi mobil uygulamasına TC kimlik numarası veya kullanıcı kodu ile giriş yapan müşteriler, Setur mobil uygulamasından yapacakları 2.000 TL ve üzeri yurt dışı rezervasyonları için 100 TL indirimden faydalanabilecekler.

Kampanya kapsamında, müşterilerin dikkat etmeleri gereken bazı detaylar bulunuyor:

Yapı Kredi Bankası, müşterilerine yönelik özel bir tatil kampanyası düzenlemiştir. Bu kampanya, tatil yapmak isteyen ancak maddi sıkıntılar nedeniyle ertelenen müşterilere hitap etmektedir. Kampanya, Yapı Kredi müşterilerinin Yapı Kredi mobil uygulamasına TC kimlik numarası veya kullanıcı kodu ile giriş yapmalarını gerektirir. Setur mobil uygulaması üzerinden yapılacak 2.000 TL ve üzeri yurt dışı rezervasyonları için müşterilere 100 TL indirim sağlamaktadır.

Müşteriler, kampanyadan yararlanmak için üye girişi ile rezervasyon yapmak zorundadır ve indirim kodları Yapı Kredi Mobil uygulamasının "Kampanyalar" bölümüne yüklenecektir. Kampanya kodları 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak olup, diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilemez. Kampanya, Yapı Kredi Bireysel müşterileri için geçerlidir ve yurt dışı bilet alımlarında 3 taksit imkanı sunulmaktadır.

Yapı Kredi Bankası, müşterilerinin tatil hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak amacıyla bu kampanyayı düzenlemiştir. Müşteriler, mobil uygulamadan kampanya kodlarını alarak hayallerindeki tatili uygun bir fiyatla planlama fırsatını elde edebilirler. Bu kampanya ile Yapı Kredi, müşterilerine tatil keyfini yaşarken ekonomik bir çözüm sunmaktadır.

Ekonomi Haberleri