Bu Banka Müşterilerine 1000 TL Veriyor!

Ziraat Bankası'ndan Müşterilerine Özel: 1000 TL Hediye Kampanyası! Tatilsepeti'nde Alışveriş Yapın, Kazanın! 24 Temmuz - 31 Ağustos'ta Hemen Katılın, 1000 TL'lik Fırsatı Kaçırmayın! İşte Detaylar!

Bankkart İle Tatilsepeti'nden Alışveriş Yapın, Avantajlı Fırsatları Kaçırmayın!

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerini mutlu edecek bir kampanya başlattı! Banka, özel olarak düzenlenen bu kampanyada, Tatilsepeti'nden yapılacak harcamalarda büyük avantajlar sunuyor. Kampanya kapsamında, Bankkart'ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile yapılacak alışverişlerde fırsatlar sunuluyor. 10.000 TL - 19.999 TL arasındaki harcamalarda 500 TL, 20.000 TL ve üzeri alışverişlerde ise tam 1000 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

Kimler Kampanyadan Yararlanabilir?

Bu muhteşem fırsattan yararlanmak için, müşterilerin 24 Temmuz - 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında kampanyaya katılması gerekmektedir. Katılım için Bankkart Mobil, bankkart.com.tr veya SMS kanalları kullanılabilecektir. SMS ile katılmak için "TATİLSEPETİ" yazıp 4757'ye SMS göndermeniz yeterli olacaktır. Ancak, kampanyaya katılmayan müşterilerin bu özel hediyeden faydalanamayacaklarına dikkat çekilmektedir.

Bankkart POS cihazlarından yapılan alışverişler kampanyaya dahil edilecek ve kazanılan Bankkart Liraları 7 Eylül 2023 tarihinde yüklenecektir. Kullanılmayan Liralar ise 7 Ekim 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Ziraat Bankası Müşterilerine 1000 TL Değerinde Hediye!

Kampanya müşteri bazında düzenlendiği için bir müşteri yalnızca bir kez ödül kazanabilecektir. Müşteriler, en fazla 1000 TL Bankkart Lira ödülü kazanabileceklerdir. Ek kartlarla yapılan harcamalar, asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek ve bireysel kartlarla yapılan harcamalar da kampanyaya dahil olacaktır.

Bankkart Başak, Bankkart Business, Ücretsiz Bankkart ve Bankkart Lira ile yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanyadan yararlanan işlemlerin kampanya sonrasında iptal veya iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liraları geri alınacaktır. Bankkart Kumbarasında yeterli Lira bulunmaması halinde, kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanya Varınca Para Uygulamasında Geçerli Olmayacak!

Kampanya Varınca Para uygulamasında bu kampanya geçerli olmayacak ve yurt içi ve yurt dışı turlar dahil, tur paketi dışındaki yurt içi ve yurt dışı uçak bilet satışları da kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Ekonomi Haberleri