Bu ay fatura derdi yok! Bu yöntemle faturanızı banka ödeyecek

Bankalar müşteri kitlelerini artırmak adına neredeyse her gün yeni bir kampanya haberi duyuruyorlar. Yeni bir kampanya haberi de O bankalardan geldi. İşte detaylar…

Bankalar müşteri potansiyellerini artırmak için sürekli olarak kampanya düzenliyorlar. Kurban Bayramı öncesi QNB Finansbank’tan müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanya haberi geldi. İşte detaylar...


OTOMATİK ÖDEMEYLE FATURALAR BEDAVAYA GELİYOR! 750 TL VERİLECEK!

QNB Finansbank, müşterilerine özel bir kampanyayla fatura ödeme avantajı sunuyor. Otomatik ödeme talimatı veren her müşteriye 750 TL tutarında bonus verilecek. Bu kampanyayla faturanız artık bedava!

HEYECAN VERİCİ FIRSAT: 750 TL BONUS

QNB Finansbank, ödeme talimatı veren müşterilerine faturalarının otomatik ödenmesi için özel bir kampanya başlattı. Her fatura talimatına 250 TL bonus puan verilecek ve toplamda 750 TL'ye kadar ParaPuan kazanılabilecek. Bu fırsattan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs.

KAMPANYA DETAYLARI VE KOŞULLARI

Yeni otomatik ödeme talimatı veren müşteriler 250 TL ParaPuan alarak toplamda 750 TL'ye kadar kazanma fırsatı yakalayacak. Kredi kartıyla verilen siparişlerde ödülün alınabilmesi için sipariş faturasının 30 Haziran 2024 tarihine kadar en az bir kez ödenmesi gerekmektedir. Talimatların 30 Kasım 2024 tarihine kadar geçerli olması kaydıyla, bu süre içerisinde iptal edilen talimatlar için ParaPuan ödülleri kaybedilecektir. ParaPuan'ların geçerlilik süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan'lar kaybedilecektir. Kazanılan ParaPuan'lar QNB Finansbank'ın anlaşmalı işyerlerinde ve POS cihazlarında kullanılabilir.

NASIL YARARLANABİLİRSİNİZ?

QNB Finansbank şubeleri, çağrı merkezleri, QNB Mobil veya bireysel internet bankacılığı aracılığıyla otomatik fatura ödeme talebinde bulunabilirsiniz.

Her müşteri bu kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir ve maksimum 750 TL ParaPuan kazanabilir.

Bir kampanyadaki faturalar diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Bu özel fırsatı kaçırmayın! Faturanız artık ücretsiz olacak. QNB Finansbank kampanyasından yararlanmak için 31 Mayıs son tarihine kadar siparişinizi verin.

Ekonomi Haberleri