Böyle kampanya bir daha gelmez! Honda'nın o modelinde 175 bin TL'lik dev indirim!

Otomobil sektörünün önde gelen firmalarından Honda, Ocak ayında yeni otomobil kampanyasıyla tüketicileri büyüledi. Bir modelinde indirim yapan firma, kampanyanın detaylarını açıkladı. Honda'nın güncel araç kampanyalarına dair tüm ilgi çekici bilgileri burada bulabilirsiniz..

Yeni otomobil fiyatları enflasyon, kur farklılıkları ve devrilme krizi nedeniyle birkaç aydır üst üste artıyor, ancak ülkemizde uygulanan vergilerin de etkisiyle rekor seviyelere ulaştı. Bu dönemde pek çok tüketici otomobil sahibi olma hayallerini ertelemek zorunda kaldı ancak fiyat düşüşlerinin henüz başlamamış olması, otomobil sahibi olmak isteyen herkesi harekete geçmeye teşvik etti.

Yeni otomobil pazarında grafiklerin yükselmesini beklerken fiyatların düşmesini bekleyen tüketiciler hızlı davranmak istiyor ve o an için en iyi araç kampanyalarını yakından takip ediyordu. Birçok otomobil üreticisi 2024'ün ilk aylarında kazançlı promosyonlar duyurdu ve Honda'nın da bazı iyi haberleri var.

1948 yılından bu güne kadar sektörde olan ve hem üstün performansı hem de araçlarının tasarımıyla öne çıkan Honda, 2024 yılının ilk kampanyasını duyurdu. Şirket, en popüler modellerinden birinde büyük bir indirim yaptığını duyurdu ve kampanyanın detaylarını paylaştı.


"Honda'nın harika yeni araba kampanyası"

Ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde tüketiciler arasında en popüler otomobil markalarından biri olan Honda, Ocak ayında bir bilgilendirme kampanyası duyurdu. Şirket, Civic'in sedan Executive+ ve Elegance versiyonlarında 175 bin TL indirim belirlendiğini ve promosyonun 31 Ocak 2024'e kadar geçerli olduğunu söyledi.

"Honda Civic Ocak 2024 Fiyat Listesi"

Japon Honda, özel müşterilerine Civic alımlarında 175.000 TL'lik indirim fırsatı sunacağını açıklayarak, aracın güncel fiyat listesini (indirimler sonrası) şu şekilde yayınladı:

1.5 VTEC Turbo ECO Otomatik Elegance: 1 milyon 550 bin TL

1.5 VTEC Turbo ECO Otomatik Executive+: 1 milyon 590 bin TL

1.5 VTEC Turbo Benzin Otomatik Elegance: 1 milyon 550 bin TL

1.5 VTEC Turbo Benzin Otomatik Executive+: 1 milyon 590 bin TL

Ekonomi Haberleri