Borsa'da parası olanlar dikkat! Halka arzlardaki büyük tehlike: Paranız buharlaşabilir

Halka Arz'da paranızı kaybedebilirsiniz. Nasıl dikkat edimeli? İşte tüm detaylar haberimizde.

Halka Arz yatırımları risk arz ediyor. Keriz yakalamanın bir yolu da halka arz oldu. Halka Arz nasıl riskli olabiliyor? Merak edilen detaylar haberimizde.

HALKA ARZ YATIRIMINIZA DİKKAT!

Bir çok kişinin yatırım yaptığı Halka Arz çok tercih edilmektedir. Uzmanlar tarafından dikkat uyarısı geldi. Yatırıma teşvik eden Halka Arz kerizleri yakalama yöntemiyle risk yaratmıştır.

Şerif Oğuz konuyla ilgili açıklamada bulundu. “ Halka Arzda risk olmaz mı? Tabii ki de var. Açık fırsatları yakalamaya çalışan kitle olduğunu söyleyebiliriz. Cebinde az bir varlığı olanın da enflasyona karşı olma umudu canlı tutulmuş olacaktır. Fakat bunlar Borsa’nın hastalıklarını bulaştırmayacağı anlamına gelmemektedir. Fazla kazancın fazla risk yaratacağı unutulmamalıdır. Borsada olan halka arzlarda, işler şu an yolunda gitmektedir. Fakat finansal okur-yazarlığın az olduğu ortam içerisinde düşük yatırımı olanın korunmasına özen ve önem gösterilmesi gerekmektedir. Borsaya davet edilen yatırımı olan vatandaşların 'keriz silkeleme' yöntemiyle mağdur edildiği milyonlarca insandan söz etmekteyiz.” açıklamasında bulunuldu. Bunu duyan yatırımcılar şaşırdı.

Ekonomi Haberleri