Borcu olanlar dikkat bu haber size! Tek başvuruyla tüm borçlarınız bir çırpıda silinecek

Cumhurbaşkanı onaylı borç kapatma kredisi yeniden başlıyor. İşte kredi verecek bankalar...

BU HABER MİLYONLARI İLGİLENDİRİYOR! BORÇLARA ANINDA ÇÖZÜM…

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren müjde verildi. Borç kapatma kredisi onaylandı işte kredi veren bankalar….


Bir çok bankada kredi işlemleri neredeyse durma noktasına gelmişken 2023 yılına ait borç kapatma kredisi başladı. Kredi ve kredi kartına borcu olan kişileri yakından ilgilendiren bir habere göre başvuru şartları ve detayları uyan kişiler anında kullanacak. İşte detayları…..


3 banka borç kapatma kredileri ile ilgili olarak düşmeye bastı. Kredilerini ödemekte güçlük çeken ve kendisine temiz bir sayfa açmak isteyen milyonlarca kişi bu kredi imkanından yararlanıp rahat bir nefes alabilecek.

Vatandaşların bir çoğunun birkaç bankada olan kredileri ya da çeşitli kredi kartı borçları yüzünden parası çok bölünüyor. Ancak bu borcu tek bir çatı altında toplamak isteyen ve borçlarından kurtulmak isteyenlerin hemen hemen hepsi bu yola başvurabiliyor.

Artan faizler, enflasyon ve dövizdeki önlenemez yükselişten ötürü bir çok vatandaş sorununa ilaç bulmaya çalışıyor. Geçmiş yıllarda ortaya atılan borç kapama kredisi yeniden Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aktif edileceği söyleniyor.

Peki, borç kapatma kredisi veren bankalar hangisi?

Ziraat Bankası,

Halkbank,

İş Bankası ve

Akbank

Borç kapatma kredisi veriyor mu?

Borç kapatma kredisi kaç ay vadeli? İşte detayları…

Borç kapatma kredisi veren bankalar 2023 yılında güncelledi. Borçlarınızı uzun taksitlere bölüp düşük tutarlarda ödemek isteyenler için yeni bir teklif var.

Ziraat Bankasından konu ile ilgili olarak dönüş yapıldı. Borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlar ödemelerini düzen sokup küçük tutarlarda ödemek isterse 60 aya kadar vade ile borç kapatma işlemi yapmakta.

Ziraat Bankasından yapılan açıklamada 24 aya kadar vadeli borçlar için yüzde 1,10 faiz uygulanırken daha uzun ödeme vadeleri için 60 aya kadar yüzde 1,20 faiz oranı ile ödemeler yapılabilecek.

Halkbank’tan borç kapatma kredisi almak isteyenler ise resmi web sitesi üzerinden detaylı bilgiler alabilirler.

BORÇ KAPATMA KREDİSİ HANGİ ŞARTLARDA VERİLİYOR?

Borçlarını ödemekte güçlük çeken kişilerin kredi notu da oldukça düşük oluyor. Ama borç kapama kredisi için bunun aşırı düşük olmamamsın da önemli.

Farklı bankalarda olan borçlar kanıtlatacak belgeler banka ile paylaşılmalıdır. Toplam ödenecek kredinin toplamı ise 36 ayı geçmemelidir. Yasal takip sürecinin başlamamış olması da son derece önemlidir. Talep edilen kredi miktarının taksitleri aylık gelirin yarısından fazla olmamalıdır. Gelir beyanı da banka tarafından istenirse yapılmalıdır Tüm bunların dışında banka ile iletişime geçerek gerekli bilgilendirmeler öğrenilebilir.

Ekonomi Haberleri