Borçluları feraha çıkaran karar! O borçların tamamı tek kalemde silinecek

Yeni finansal düzenlemeler kapsamında, borçlar merkezi bir sistemde birleştirilerek, daha avantajlı faiz oranları ve ödeme planlarıyla yeniden düzenlenmesi hedefleniyor.

Vatandaşların finansal yükünü hafifletecek yeni düzenlemeler sayesinde, borçlar tamamen ortadan kaldırılacak ve düşük faiz oranlarına sahip kredilerle destek sunulacak.

Yeni yasal düzenlemeler doğrultusunda, vatandaşların borçları sıfırlanacak ve daha makul faiz oranlarına sahip kredilerle mali yeniden yapılanma fırsatı verilecek. Hükümet destekli geri ödeme planlarının başlangıç miktarı 100 bin lira olarak tespit edildi. Bu düzenlemelerle, borçlar uygun şartlarda ve tek bir merkezden yönetilerek toplanacak. Ek olarak, borçları birleştirmek için avantajlı faiz oranları sunulacak.


Hükümetin desteklediği borç ödeme planlarının başlangıç limiti olarak 100 bin lira belirlendi ve bu planlardan yararlanmak için ulusal bankaların kapıları açık olacak. Meclis'in, bu düzenlemeleri Kurban Bayramı öncesinde onaylayıp yasalaştırması öngörülüyor.

Ekonomi Haberleri