Borçları sıfırlayan kampanya! Yapı Kredi'den hemen hazır 25.000 TL ihtiyaç kredisi!

Yapı Kredi'den müjdeli haber geldi! 70 bin liraya kadar kredi ve kart borçlarının kapatılacağı açıklandı! Detaylar haberimizde.

Yapı Kredi'nin verdiği hizmetle mevcut kredilerinizi tek bir yerde toplayın, kolay ödeme deneyimini yaşayın. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

YAPI KREDİ'DEN MÜJDE

Yapı kredi müşterilerine özgü bir hizmetle geliyor. Bu kredi ile mevcut kredinizi kapatmak size tek kredi ile tüm borçlarınızı kapatma olanağı sunuyor. Bu sayede farklı krediler için ayrı ayrı ödeme yapmanıza gerek kalmaz. Bu kampanyada sunulan özel indirimli faiz oranlarından faydalanabilirsiniz. İsterseniz vade uzatabilir veya bulunan kredilerinizi bu kredi yardımıyla kapatıp tek bir ödeme planı oluşturabilirsiniz. Başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. 


Şifrenizi unutursanız hızlı bir şekilde yenisini alabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir Yapı Kredi şubesinden veya Müşteri İletişim Merkezinden de başvuru yapabilirsiniz. 25 bin TL tutarındaki kredi için aylık 3 bin 019,15 TL, on iki ay vade, aylık faiz oranı yüzde 4,79, toplam geri ödeme tutarı 36 bin 229,74 TL ödeyebilirsiniz. 70 bin TL tutarındaki krediye on iki ay vade ve aylık yüzde 4,49 faiz oranıyla aylık 8 bin 274,94 TL taksit yaparak toplam 99 bin 299,35 TL geri ödeme yapabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri