Borç isteyemeyen o bankaya koşacak! Faiz yok, anında onayla 20.000 TL verilecek

ING Bank paraya sıkışanların yüzünü güldürecek! Yeni yıl kredisi herkesin cebini ferahlatacak! Ayrıntılar haberimizde...

2024 yılının ilk ayında faizlerin yükselmesiyle birlikte tüketicilerin dikkatini çeken kredi kampanyaları arasında öne çıkan ING Bank, müşterilerine avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bu ayın dikkat çeken kampanyası, bankanın "Turuncu Ekstra Programı" kapsamında nakit ihtiyacı olanlara özel olarak tasarlanmış üç ayrı kredi paketini içeriyor.

ING Bank, ilk kez Turuncu Ekstra’lı kredi kullanacak yeni müşterilerine özel olarak yüzde 0, yüzde 0,99 ve yüzde 2,89 faiz oranları ile kredi sunma kararı aldı. Bu avantajlı faiz oranları, belirli harcama koşullarını gerçekleştiren müşterilere faiz indirimi sağlayan Turuncu Ekstra Programı ile mümkün olacak. Bu kapsamda, 10 bin TL'ye kadar olan kredi tutarlarında faizsiz kredi seçeneği sunulacak.


ING Bank, ihtiyaç kredilerinde sözleşme oranları yüzde 3,49 ile yüzde 8,99 arasında değişen özel faiz indirimleri ile müşterilerine çeşitli avantajlar sunacak. Banka, 10 bin TL'yi aşan nakit ihtiyacı olanlar için ise iki farklı kredi paketi sunuyor. 20 bin TL'ye kadar olan kredilerde yüzde 0,99 faiz oranı uygulanırken, 20 bin TL ile 50 bin TL arasındaki kredilerde yüzde 2,89 faiz oranı geçerli olacak.

ING Bank'ın sunduğu bu özel kredi kampanyasıyla, müşterilere hem nakit ihtiyaçlarını karşılamada esneklik sağlanıyor hem de düşük faiz oranlarıyla ekonomik bir çözüm sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, belirli harcama koşullarını yerine getirerek avantajlı faiz oranlarından faydalanabilirler.

Ekonomi Haberleri