Borç batağından kurtulmak isteyene faizsiz kredi! İş Bankası borç kapatma kredisi kampanyasını duyurdu

İş Bankası borç geri ödemeli kredi kampanyası aylık yüzde 1.60 oranıyla ve 36 aya varan vade seçenekleriyle finansal yükünüzü hafifletiyor. Birden fazla bankaya borcu olan kişiler için tek çözüm İş Bankası'nda..

İş Bankası, müşterilerine yönelik hazırladığı kampanyalarla finansal zorlukların aşılmasında büyük destek sağlıyor. Son duyurusunda borç çözümü finansman kampanyasının başlatıldığını duyurdu. Bu kampanyanın amacı, kredi ya da kredi kartı borçları olan ve ödemede zorluk yaşayan müşterileri için cazip bir çözüm sunmaktır.

"Borç birleştirme kredisi ile ihtiyaçlarınıza uygun çözümü bulun"

İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yayımlanan bilgiye göre, borç geri ödemeli kredi başvurusunda müşterilere 36 aya varan vade seçeneği sunulacak. Bu da müşterilerin borçlarını ödemelerini kolaylaştırıyor. Üstelik bu kampanya kara listeye girmek istemeyen vatandaşlar için de oldukça faydalı.

"Faiz oranları henüz belirlenmedi ancak yakında açıklanacak"


İş Bankası'nın hazırldığı kampanyada faiz oranları henüz belirlenmedi ancak aylık yüzde 1,60 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kullandıracağını duyurdu. Bu, şirketin müşterilerini düşük faize sahip kredi imkanıyla finansal olarak destekleme konusundaki kararlılığını gösteriyor.

Borç birleştirme kredisine başvurmak için İş Bankası'nın internet sitesinden veya müşteri hizmetlerinden daha fazla bilgi alabilirsiniz.

"Hemen başvurun, finansal rahatlığın tadını çıkarın"

Bu kampanya, maddi sıkıntı çeken insanlara büyük maddi yardım ve çözüm sağlıyor. Bu fırsattan yararlanmak isteyen İş Bankası müşterilerinin hemen başvurması gerekiyor. Bu promosyonun birden fazla bankaya borcu olan müşterilere de büyük fayda sağladığını unutmayın.

"Tek krediyle birden fazla bankaya olan borcunuzu kapatın"

Kampanya kapsamında müşteriler İş Bankası'ndan tek krediyle birden fazla bankada olan borçlarını kapatabilecek. Vade seçeneklerinin 36 aya kadar uzatılabilmesi, taksit ödemelerini uygun hale getiriyor. İhtiyaç kredisinin faiz oranı aylık %1,60 olup diğer bankalara göre daha düşüktür. Başvurunuzu web sitesiüzerinden veya şubelerden yapabilirsiniz. Gerekli evrakları teslim ettikten sonra krediniz onaylanacaktır.

Bu kampanya sayesinde borç yükü altında kalan vatandaşlar artık borçlarını tek çatı altında rahatlıkla ödeyebiliyor. 

Ekonomi Haberleri