Bitcoin'de yer yerinden oynayacak! Son tahmini duyan şimdiden toplamaya başladı

Son yıllarda dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye ’dede popüler bir yatırım aracı olan kripto para birçok insana kazandırırken aynı zamanda kayıplar yaşamalarına sebep oluyor. Önümüzdeki günlerde kripto para piyasası nasıl olacak yatırımcılar merak ediyor. İşte haberin detayları…

2024 yılına giriş yaptığımız şu günlerde yatırımcılar kripto paranın nasıl bir yol izleyeceğini merak ediyorlar. Kripto para birimleri bir yükseliş bir düşüş eğilimi gösteriyor. Eylül ayında Bitcoin için son durumlar nasıl olacak. İşte uzman isimden değerlendirmeler geldi. Detaylar haberimizde…


SON TAHMİNİ TAM TUTAN İSİMDEN YENİ BİTCOİN TAHMİNİ GELDİ

Son dakika gelişmesi yaşandı. Bitcoin tahminleri geldi. İsim, geçen hafta da tahmin doğruluğunu koruyarak BTC'nin 2025'te ne kadar değerli olacağını belirtti.

FLAŞ BİTCOİN TAHMİNİ GELDİ: 170 BİN DOLARI BULABİLİR.

Son dakika sıcak bir gelişme oldu. Kripto para birimi yorumlarını araştırırken, son zamanlardaki yükseliş ve keskin düşüş tartışmaya açıldı. ETF onayı haberi üzerine 49.000 dolara yükselen Bitcoin, o zamandan beri keskin bir düşüş yaşadı. Bitcoin günlük neredeyse %1 artışla şu anda 42.583 dolar seviyesinde duruyor. Yükselen fiyatlara yanıt olarak varlık yönetimi şirketi Skybridge'in kurucusu Anthony Scaramucci bir açıklama yayınladı.

Scaramucci, Davos'ta kripto para birimlerine ilişkin bir açıklama yaparak, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin'in, yeni listelenen borsada işlem gören fonlara olan talep ve Nisan ayındaki yarılanma nedeniyle gelecek yıl 170.000 dolara çıkabileceğini söyledi.

Scaramucci, Bitcoin yarılanma sırasında 45.000 dolar seviyesindeyse 2025'in ortalarından sonuna kadar 170.000 dolara ulaşacağını söyledi. "Bitcoin yarılanma sırasında 45.000 $ seviyesindeyse, 2025'in ortalarından sonuna kadar 170.000 $'a ulaşacaktır." İfadelerine yer verdi.

NİSAN AYINDAKİ TAHMİNİ TUTTU

Tahminini Nisan 2023'te yapan Scaramucci, kripto para birimlerinin 2023 sonuna kadar 40.000 dolar veya 50.000 dolar seviyesine ulaşacağını söyleyerek bu tahminini destekledi.

Son birkaç gündür en büyük kripto para birimi olan BTC'de giderek düşüş yaşanıyor. ETF onayıyla spot BTC 49.000 dolara yükseldi ancak daha sonra 42.000 dolara düştü.

Ekonomi Haberleri