Bitcoin'de büyük koşu başlıyor! O tarihte 200 bin dolar için hazırlanın!

ABD'li yatırım uzmanı Anthony Scaramucci'nin çarpıcı bitcoin tahminleri yapılırken 2025 yılında 170 bin dolar üzerinde değişiklikler dikkat çekti. Kripto para piyasalarında büyük değişiklik...

Bitcoin'in geçmiş performansı üzerinde faydalı olunurken 28 bin dolar seviyelerinde ekim ayında Bitcoin, Kasım ayında 34.500 dolar seviyelerine dgelinirken Federal Rezerv'in faiz kararıyla beraber kapanış yaşandı. ABD'nin spot Bitcoin EFT'lerine onay verilirken 48.700 dolara kadar artış gösterdi.

Anthony Scaramucci, SkyBridge Capital’in kurucusu, eski Goldman Sachs çalışanı ve eski Beyaz Saray iletişim direktörü olarak bilinirken, Scaramucci'nin Bitcoin üzerinde tahminler gelirke kripto para piyasalarını yakından yoğun ilgi gösteriliyor. Scaramucci, Davos üzerindeki açıklamalarda "Bitcoin yarıya indirildiğinde 45 bin dolar seviyesindeyse, 2025'in ortası ile sonu arasında 170 bin dolar olacak" ifadeleri kullanıldı.


Bitcoin, en yüksek seviyesinin 12 Kasım 2021 tarihinde 64.400 dolara gelirken Scaraucci'nin tahminiyle Bitcoin'in mevcut değerleriyle beraber dört katına gelinir. Kripto para yatırımcıları ve meraklılar için heyecan noktası oluştu.

Bitcoin'in blockchain teknolojisinde merkezsiz yapısıyla beraber geleneksel finans sistemlerinde özelliklerle beraber güvenli ve şeffaf işlemler görülerek finans dünyasında yeni dönemin kapıları açıldı. Bitcoin'in teknoloji fırsatlarında potansiyeller göz önünde bulundurularak değerlerde artış yaşandı.

Anthony Scaramucci'nin Bitcoin için 2025 yılına kadar 170 bin dolar civarında olması beklenirken hem heyecan verici hem de spekülatif olarak yorumlanır. Bitcoin'in geleceği seviyeleri tamin etmek zor olurken kripto para piyasalarının giderek daha fazla ilgi çektiği ve önem kazandığı bilgisi verildi. Bu alanda yapılacak yatırımların her zaman dikkatli ve bilinçli davranılması gerekir.

Ekonomi Haberleri