Bitcoin yatırımcıları voliyi vuracak! O tarihe kadar dudak uçuklatan rakam geliyor

Ünlü milyonerlerden Robert Kiyosaki, Bitcoin ETF'nin bir kez onaylanması durumunda Bitcoin fiyatının 150.000 dolara ulaşabileceğini söylüyor. Detaylar haberimizde..

Sık sık Bitcoin, altın ve gümüşe verdiği destekle tüm dikkatleri üzerine toplayan Robert Kiyosaki, bu sefer ETF sürecine değindi. Konuyla ilgili 10 Ocak'ta sosyal medyadan paylaşım yapan Kiyosaki, Bitcoin ETF spot sürecine olumlu baktı ve "Bu satın almayı yıllar önce yaptığım için mutluyum." dedi.

ETF kararının ardındaki süreç hakkında değerlendirmelerde bulunan Robert Kiyosaki, Bitcoin'in 150.000 dolarlık fiyatına dikkat çekti. ABD doları ve diğer tüm fiat para birimlerini özel baskılı kağıt parçaları olarak tanımlamaktan çekinmezken, “sahte para” ile daha fazla Bitcoin ve değerli metal satın alacağını vurguladı.


Robert Kiyosaki, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bitcoin ETF. Evet. Yıllar önce aldığım için mutluyum. Bitcoin yakında 150.000 dolara ulaşacak. Merkez bankaları onu saklamaya devam ettiği ve asla satmadığı sürece altın yükselmeye devam edecek. Gümüş toplayıcıları faturaları ödemek için satış yaptıkça artan enflasyondan dolayı gümüş çökecek. Gümüş koleksiyoncularına müjde. Gümüş düştüğünde daha fazlasını alma zamanı gelir. Kaybedenlerin sahte ABD doları biriktirmesi dışında ise bunların hepsi iyi haberdir. Sahte dolarla daha çok altın, gümüş ve Bitcoin alacağım.”

CoinGecko'nun verilerine göre son 24 saatte değerinin %3,1'ini kaybeden Bitcoin, bu yazının yazıldığı sırada 45.134 dolardan işlem görmekteydi.

Ekonomi Haberleri