Birikmiş parası olana TOKİ'den ev alma fırsatı! Ankara, İstanbul, İzmir, Adana liste başında: İşte ödeme planı

TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı verilirken 169 konutu yüzde 25 peşinat, 72 ay vade imkanıyla satışlar başladı. İşte ihale bilgileri haberimizde.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 şehirde yer alan 169 konut ile 28 ilde 192 iş yerini 13-14 Aralık tarihlerinde açık artırmayla beraber satışların başlayacağı bilgisi verildi.

TOKİ'DEN SATIŞ YAPILACAK İLLER

Adana, Ağrı, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Siirt, Sivas, Urfa, Tekirdağ, Tokat, Dersim, Van, Yozgat ve Zonguldak


YÜZDE 25 PEŞİNAT İMKANI

TOKİ üzerinden ev sahibi olmak isteyenler açık artırma üzerinden yüzde 25 ve 72 ay vade fırsatı sağlandı. Gelen bilgiler üzerine konutlar için açık artırma 13 Aralık Çarşamba iş yerleri için açık artırmayla beraber 14 Aralık perşembe günü yapılacağı belirtildi.

İnternet üzerinden yapılacak olan başvurular için iş yerleri ve konutlar için açık artırmalar yapılırken Ankara The Green Park Hotel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda tamamlanacak.

Ayrıca "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de gayrimenkuller için teklif sunulabilecek.

Açık artırmaya internet üzerinden 12 Aralık Salı günü saat 10:30'a kadar işlemler tamamlanacak.

Ekonomi Haberleri