Belediyeden vatandaşlara 3000 TL bayram yardımı! Başvurmayan bin pişman olacak

Geçmişte, Şahinbey Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara 3 bin TL maddi yardım yaptığı bilinmekte. Acaba bu yıl da Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu aynı desteği sunacak mı? Detaylar içeriğimizde...

2023 Kurban Bayramı esnasında, Gaziantep’in Şahinbey ilçesindeki Belediye, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın tespit ettiği ihtiyaç sahibi ailelere toplam 120 milyon TL değerinde 3 Bin TL’lik kurban yardımı gerçekleştirmişti. Bu yardımdan faydalanan aileler, isterlerse kendilerine kurban satın alabilir, istemezlerse de bu parayı bayramlık alışverişlerinde kullanabilirlerdi.

Bu yıl da devam edecek mi 3 Bin TL’lik Nakdi Kurban Yardımı? Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şahinbey Belediyesi’nden şu ana kadar bir bilgilendirme gelmedi. Ancak, halkın beklentisi bu desteklerin bu yıl da sürdürülmesi yönünde.


HALKIN GÖZÜ KULAĞI BELEDİYEDE

Kurban Bayramı arefesinde, Şahinbey Belediyesi’nin vereceği olası maddi yardım konusunda vatandaşlar resmi bir duyuru beklemekte. Belediyenin, bu sene de ihtiyaç sahiplerine yönelik finansal destek sunup sunmayacağı merakla bekleniyor. Güncel bilgiler için Şahinbey Belediyesi’nin web sitesini ve sosyal medya kanallarını takip etmek faydalı olacaktır.

Ekonomi Haberleri