Belediye, Kadrolu Çalışacak Personeller Arıyor! Başvurmak İsteyenler Dikkat!

Belediyede çalışmayı arzulayanlar için önemli bir duyuru! Süpürgeci kadrosunda personel alımları için ilan yayımlandı. Bu ilanda adaylardan aranan şartlar detaylı bir şekilde açıklanmıştır. Şartları karşılayanlar, 17 Temmuz 2023 tarihine kadar başvuru yapabilirler.

Sinop Türkeli Belediyesi, süpürgeci kadrosunda personel alımı gerçekleştirecektir. Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılan başvurular, 17 Temmuz 2023 tarihine kadar devam edecektir. Bu pozisyon için en az ilkokul mezunu adaylar başvuruda bulunabilirler.

Personel alımıyla ilgili aşağıdaki bilgiler verilmiştir:

  • 21 Temmuz 2023 tarihinde saat 15:00'te Güzelyurt Mahallesi, Osman Gazi Sokak No:6, Türkeli Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu'nda kura çekimi yapılacaktır.

İstenilen Belgeler:

  • Kimlik Fotokopisi
  • İkametgâh Belgesi
  • Öğrenim Belgesi
  • Süpürgeci-Temizlik İşçisi olarak çalışmasında sakınca olmadığına dair Sağlık Raporu
  • Askerlik Durum Belgesi

İŞKUR tarafından gönderilen listedeki adayların belge kontrolü için gerekli belgelerle birlikte, 19 Temmuz 2023 tarihine kadar Güzelyurt Mahallesi, Osman Gazi Sokak No:6, Türkeli Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Erkek adaylar için askerlikle ilgili herhangi bir ilişkisi olmaması veya muaf olması gerekmektedir.

Listelerin belirlenmesinin ardından sınav ve alım süreciyle ilgili tüm duyurular, www.turkeli.bel.tr resmi web adresinden takip edilecektir.

Çalışma süresi en geç 31 Aralık 2023 tarihinde sona erecektir.

Sözlü sınavın yeri, tarihi ve saati ilgililere Türkeli Belediyesi İnternet sitesinde duyurulacaktır.

Ekonomi Haberleri