Beklenen ödemeler bugünden itibaren başladı! Listedeki kişilere tam 10 bin 650 TL nakit ödeme yapılacak: Başvurmayan bin pişman

İŞKUR ve PTT’den büyük fırsat. 19 Temmuz’da başlayan proje ile, karşılıksız olarak 10.650 TL para verilecek. İşte detaylar…

Sorunları çözebilmek ve iş arayanlara destek olabilmek için İŞKUR ve PTT büyük projeyi hayata geçirdi. İş arayan herkese aylık olarak 10.650 TL maddi destek sağlanması planlanıyor.

Başvuru süresi ise basit ve hızlı ilerleyecek. İŞKUR’un resmi sitesinde online olarak başvurabilirsiniz. PTT için ise şubeye gitmeniz yeterlidir.


Maddi Destek Kapıda

İşsizlik Sigortası Fonu üzerinden kendi isteği dışında işten çıkarılmış kişilere karşılıksız olarak aylık 10,650 TL ödemeler başlıyor. Ekonomik nedenlerden kaynaklı işten çıkarılmalar, işsizlik oranları ve çalışanlara haksızlık gibi durumlar artışta. Bu duruma önlem olabilmesi için ise maddi destek sağlanması planlanıyor.

İş bulma süresi boyunca yaşanılan maddi zorlukların giderilmesi hedeflenmektedir. Bu hedefe ortak olmak için bir ay içerisinde başvuru yapmanız gerekiyor.

Son 30 Gün!

İşsizlik maaşı almak için yapılması gerekilen başvurunun son 30 günü. Türkiye İŞ Kurumu’na yapılacak olan başvurular, işten çıkarılmasının hemen sonra gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu süreci kaçırmamak gerekiyor.

Ekonomi Haberleri