Bayram öncesi ballı kaymaklı ödeme! Tamı tamına 30.000 TL tek seferde hesaplara yatırılacak

Bayram öncesinde yüzleri güldüren haber! 30 bin TL ödeme yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Personeli bayram ettirecek duyurular! 30 bin TL ödemeler hesaplara otomatik olarak yatırılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

30 BİN TL ÖDEMELER

Geçtiğimiz dönemlerde emekli promosyon tutarlarına zam yapılmış ve kamu bankalarında en az promosyon tutarı 8 bin TL ile 12 bin TL aralığına yükseltilmişti. Özel bankaların promosyon ödemeleri ise 18 bin TL'ye kadar yükseltildi. Emekli promosyon ödemelerinin yanında kurumların bankalarla maaş anlaşması ile personele ödenecek promosyonla ilgili görüşmeleri de devam ediyor. 


Haziran ayında yapılan son duyurulara göre Ulubey Kaymakamlığı muhtarların maaş promosyonunu açıkladı. Kaymakamlık konu ile ilgili şu duyuruyu paylaştı; 'İlçe Özel İdare Müdürlüğümüz tarafından ilçe ve ilimizdeki banka şubelerinden teklif alındı ve en yüksek teklif Denizbank Uşak Şubesi tarafından alınmıştır. Kurum banka arasında imzalanan sözleşmeye göre ilçemizde görev yapan 33 köy ve mahalle muhtarına 5 senelik sözleşme karşılığında 30 bin TL promosyon ödemesi yapılacak. Bütün muhtarımıza hayırlı olsun.' Birçok kurumun daha bankalarla görüşmeleri devam ederken anlaşma yapılan tutarlar personellerin hesaplarına otomatik olarak yatırılıyor.  

Ekonomi Haberleri