Bayram ettiren kredi kampanyası başladı! 2 yıl tek kuruş geri ödeme yok

Eylül ayına sayılı günler kala çeşitli kredi detayları gündeme gelmeye başladı. Milyonlarca vatandaşı bayram ettiren kredi kampanyasında 2 yıl ödeme derdi yok. İşte faizsiz kredi için tüm detaylar...

BDDK, resmi internet sayfası üzerinden yayınlanan bilgilendirme metni üzerinden konut kredisi detayları paylaşıldı. Bankalar da ihtiyaç kredisi oranlarına ve kampanyalarına dair resmi internet siteleri üzerinden bilgi verilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz süreçte duyurduğu evlilik kredisi ile ilgili hız kesmeden çalışmalara başlatıldığını duyurdu.


EVLİLİK KREDİSİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni evlenecek çiftlere faiz derdi olmadan kredi vereceğini açıklarken evlilik için teşvik etmek amacıyla Aile ve Gençlik Bankası üzerinden ili yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli ve 150 bin TL faizsiz kredi verileceği açıklandı. Faizsiz 150 bin TL kredi için aylık 6250 TL taksit tutarı olurken projenin ne zaman hayata geçirileceği merak konusu oldu. Konu hakkında ilerleyen zamanlarda yeni bilgiler yayınlandığında değerli okurlarımız ile paylaşılacaktır. 

Ekonomi Haberleri