Başvurular Kapanıyor, 10.000 TL Para Alma Hakkınızı Kaybedebilirsiniz!

Son başvuru tarihi bugün! 10.000 TL ödeme fırsatını kaçırma! ING Bank bayram kredisiyle düşük faiz ve kolay geri ödeme seçenekleri seni bekliyor. Hemen başvur ve bayramın keyfini çıkar!

Bayram Arifesine Son Gün: Başvurular Alınıyor

Bayramın yaklaşmasıyla birlikte artan harcamalar ve nakit ihtiyacı, devlet, bakanlıklar ve özel kuruluşlar tarafından vatandaşlara nakdi destekler sağlanmasını gerektirmektedir. Bu desteklerin bazıları başvuru gerektirirken bazıları başvurusuz olarak verilmektedir. Ancak her vatandaşın nakdi desteklerden yararlanabilmesi mümkün olmayabilmektedir.

ING Bank Bayram Kredisi: Kolaylık ve Avantajlar

Devletin karşılıksız verdiği nakdi yardımlardan faydalanamayan, ancak bayramda artan harcamaları olan vatandaşlar için ING Bank büyük bir destek sunmaktadır. Bayram kredisi, ödemelerin ertelenmesi, vade sayısında kolaylık ve en iyi faiz fırsatlarıyla birlikte gelmektedir. Peki, ING Bank bayram kredisi faiz oranı ne kadar? ING Bank 3 ay ertelemeli kredi başvurusu nasıl yapılır? ING Bank bayram kredisi limiti ne kadar? İşte ayrıntılar...

ING Bank Bayram Kredisi Başvurusu

ING Bank üzerinden bayram kredisi başvurusu yapmak için son gün bugündür. Hemen şimdi ING Bank müşterisi olmak için mobil uygulamayı indiren vatandaşlar "Müşteri Olmak İstiyorum" adımlarını takip edebilirler. Müşteri olan vatandaşlar, düşük faizli bayram kredisi başvurusunu mobil veya internet bankacılığı aracılığıyla gerçekleştirebilirler. Aynı işlemleri tercih eden kişiler ise ING Bank şubelerini ziyaret edebilirler.

ING Bank Bayram Kredisi Faiz Oranları

ING Bank, müşterilerine bugün itibarıyla başvurabilecekleri en düşük faizli bayram kredisini sunmaktadır. Düşük faizli bayram kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlara aylık faiz oranı olarak sadece %1,99 sunulmaktadır. ING Bank aracılığıyla 10 bin TL tutarında bayram kredisi almak isteyen müşteriler, düşük faizli koşullarla geri ödemelerini en uygun şekilde sağlamaktadırlar.

Emekliye Müjde: PTT'den Nakit Desteği

ING Bank'tan düşük faizli bayram kredisi almak isteyen müşteriler, 10 bin TL çekmeleri durumunda 12 ay vade seçeneğiyle %1,99 faiz oranından yararlanarak aylık ödemelerini sadece 974,13 TL olarak gerçekleştirebilirler. Toplam geri ödeme tutarı 11 bin 739 TL olup tahsis bedeli ise 50 TL'dir. Aylık %1,99 faiz oranına sahip olan "10.000 TL Bayram Kredisi"nin yıllık maliyet oranı ise %35,60'dır.

Ekonomi Haberleri