Başvuru yapan öğrencilere 400 TL cep harçlığı! Akbank'tan öğrenciyi düşünen kampanya

Türkiye'nin önde gelen bankalarından Akbank, öğrencilere yönelik yeni bir kampanya başlatarak dikkatleri üzerine çekti. Kampanya kapsamında, Akbank'a katılım sağlayan öğrencilere 400 TL hediye edileceği açıklandı. Akbank yetkilileri, kampanyanın öğrencilere finansal destek sağlamayı amaçladığını belirterek, öğrencilerin bu fırsattan yararlanmalarını teşvik etti.

Akbank, Temmuz Ayında Yeni Kampanyalarını Duyurdu!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Akbank, Temmuz ayında geniş kapsamlı yeni kampanyalarını duyurdu. Akbank, akaryakıttan gıdaya, elektronikten tatile kadar pek çok sektöre yönelik avantajlı kampanyalar düzenleyerek müşterilerine çeşitli imkanlar sunacak.

Bu kapsamda, öğrencilere yönelik özel bir kampanya başlatan Akbank, kampanyaya katılacak müşteri öğrencilere 400 TL chip-para hediye edeceğini açıkladı. Kampanyanın 31 Temmuz’a kadar devam edeceği belirtilirken, katılım için gerekli işlemlerin bu tarihe kadar tamamlanması gerektiği vurgulandı.

Akbanklı müşterilerin Axess öğrenci kartına başvurması durumunda, başvurusu onaylanan her müşteri kampanya çerçevesinde 15 Ağustos’a kadar yapacakları her 250 TL ve üzeri alışveriş için 100 TL chip-para kazanacak. Toplamda ise 400 TL’ye varan chip-para avantajından yararlanabilecekler.

Akbank yetkilileri, kampanyanın öğrencilere finansal destek sağlamayı amaçladığını ve alışverişlerinde ekstra avantaj sunarak öğrencilere destek olacaklarını belirttiler.


Akbank 400 TL Chip-Para Kampanya Detayları

Akbank, öğrencilere yönelik olarak düzenlediği yeni kampanyayla dikkat çekiyor. İşte kampanyanın detayları:

Başvuru Kanalları: Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, axess.com.tr, tüm ATM'ler, şubeler ve müşteri iletişim merkezi üzerinden Axess Öğrenci kredi kartı başvurusunda bulunabilirler.

Kimler Yararlanabilir: Kampanyadan sadece 18-26 yaş arasındaki asıl Axess Öğrenci kredi kartı sahipleri faydalanabilir.

Kampanya Detayları:

  • Kampanya müşteri bazında gerçekleşir ve bir müşteri en fazla 400 TL chip-para kazanabilir.
  • Yurt dışı işlemler Axess, Wings, Ticari kartlar, Free, Akbank Kart ve Bank’O Card Axess kartlarıyla yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir. Ancak, aynı gün aynı işyerinden yapılan ilk işlem kampanya kapsamında değerlendirilir.
  • Hak edilen chip-paralar, işlem anında harcamanın yapıldığı karta yüklenecektir.
  • İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para geri alınacaktır. Chip-para kullanıldıysa, ilgili tutar ekstreye borç olarak yansıtılacaktır.

Bu kampanya ile Akbank, genç müşterilerine alışverişlerinde ekstra kazanç sağlama fırsatı sunuyor. Detaylı bilgi ve başvuru için Akbank kanallarından veya resmi web sitesinden bilgi alabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri