Başvurmak için son 6 gün! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı fark etmiyor: Tek seferde 10 bin TL'nin üzerinde ödeme yapılacak

Yılın son günlerine girdiğimiz bu hafta içinde hem kamu hem de özel bankalardan sunulan emekli promosyon kampanya rekabeti dahada yoğunlaştı. Bu bankadan gelen promosyon rakamı emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte detaylar...

Emeklilerin maaşları ocak ayında artacak. Yapılan bu artış aynı zamanda milyonlarca emeklinin maaşını da değiştirecek. Kapsamlı emeklilik maaşı artışlarından önce bankalar da promosyon kampanyaları için büyük bir rekabete girdiler. İşte o bankanın yeni yıl öncesi emekliye sunmuş olduğu promosyon kampanyasıiçin tüm detaylar haberimizde...


EMEKLİLERE ÖZEL PROMOSYON ÖDEMELERİ

Ekonomik sıkıntı nedeniyle emekliler ek yardımlarla rahatlıyor. Bankanın maaş promosyon kampanyaları maddi durumu zor durumda olan emekliler için oldukça önemli. Özellikle yıl sonuna doğru bu yardımlardan yararlanmak isteyen emeklilerin acele etmesi gerekiyor. Bu faaliyetler emeklilerin yaşam standartlarının iyileştirilmesine büyük katkı sağlıyor.

MAAŞ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Emeklilerin maaş artışı alabilmeleri için emekli maaşını aldıkları banka ile anlaşmaya varmaları gerekiyor. Bu uzlaşma süreci kapsamında SGK'dan alınan maaşın ilgili bankaya aktarılması ve banka ile emekli arasında taşıma sözleşmesi yapılması gerekiyor. Bu sözleşmeye göre emekli, belirli bir süre boyunca banka değiştirmemeyi taahhüt eder ve bu yükümlülüğünün karşılığında bankadan sübvansiyon alır.

ING BANK'TAN CÖMERT PROMOSYON TEKLİFİ

ING Bank, emeklilere çok cazip maaş desteği sunuyor. Bankanın kampanyası kapsamında emeklilere 12.500 TL'ye kadar destek verilecek. Bu ödemenin bir kısmı doğrudan bordro desteği, geri kalan kısmı ise ek destek olarak tanımlanıyor. ING Bank, emeklilik seviyenize göre farklı kredi tutarları sunmaktadır. Örneğin maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 8.500 TL, otomatik fatura ödeme talimatı veren emeklilere ise fatura başına 1.000 TL ek destek sağlanacak. Dolayısıyla toplamda 12.500 TL’ye kadar promosyon almanız mümkün.

Emekliler için bu destekler maddi zorluklarla mücadelede önemli bir destektir ancak bu fırsattan yararlanmak için belirli şartları yerine getirmeniz ve başvurunuzu belirtilen süre içerisinde yapmanız gerekmektedir. Bu nedenle emeklilerin bu tür kampanyaları dikkatle takip etmesi ve gerekli önlemleri zamanında alması çok önemli.

Ekonomi Haberleri