Başvuranlara maaşlarının 20-25 katı ödeme! Tek şartı sağlayana oluk oluk para yağacak

Halkbank tarafından müşterilerine özel kampanya geldi. Maaşların 25 katına kadar ödeme yapılacağı duyuruldu. İşte başvuru için gerekli şartlar ve tüm detaylar...

Banka, nakit ihtiyacı olan vatadaşların maaşlarının 25 katına kadar kredi imkanı sunuğunu açıkladı. Aynı gün içerisinde ödeme yapılarak maaş müşterisi olan vatandaşların finansal ihtiyaçlarını anında karşılama fırsatı sağlandı. Halkbank, emekli müşterilerine avantajları sıraladı.

Emekli olan müşteriler kredi kullanmak  için 50 bin TL'ye kadar 36 ay vade, 100 bin TL'ye kadar 24 ay vade ve 100 bin TL üzeri için ise 12 ay vade seçeneği sundu. Bu kredi imkanıyla acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve olan borçların kapatılması için Halkbank avantajlı faiz oranlarından yararlanabilir.


Halkbank, kredi kullanmak isteyen sigortalu çalışanlar içinde yeni kampanya başlattı. Sigortalı olarak çalışan müşterilere en az son işyerinde 6 aydır sigortalı olarak çalışıyor olması gerekir. Halkbank, üzerinden ihtiyaç kredisi başvuru yapılırken banka sigorta geçmişini değerlendirerek uygun faiz oranlarıyla kredi kullanılır. Bireysel kredi kampanyası, farklı vadelerde ve uygun faiz oranlarıyla finansal ihtiyaçlara hızlı çözüm bulunur. Banka, yalnızca emekli müşterilerine değil çalışanlara da destek vermeye devam ediyor.

Ekonomi Haberleri