Başvuran emekli tek imzayla 17.450 TL para alacak! Geri ödemesiz kampanyada son günler

Emeklilere maddi destekler sürüyor! Tek imzaya 17 bin 450 TL almak mümkün! Tüm detaylar haberimizde.

Emekli vatandaşlar bankaların promosyon tutarlarını araştırmaya devam ediyor. Bu banka 17 bin 450 TL ödeme yapacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE 17 BİN 450 TL ÖDEME

Emekli vatandaşlar bütçelerine katkı sağlamak için en yüksek tutarda promosyon ödemesi yapan bankayı araştırmaya devam ediyor. Vakıfbank tarafından yapılan son haberler emeklilerin yüzünü güldürdü. Emekli maaşını bankaya taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren emekli müşteriler bankanın 17 bin 450 TL'ye varan promosyon ödemelerinden faydalanabiliyor. 


Kasım ayında maddi anlamda epey rahatlaması beklenen emeklilere aynı zamanda 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi ödemesi de yapılacak. Vakıfbank tarafından başlatılan 17 bin 450 TL emekli promosyon ödemesi ve ek olarak 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesiyle emekliler Kasım ayını epey rahat geçirecek. Vakıfbank emekli promosyonundan faydalanmak için emekli maaşının bankaya taşınması ve üç sene bankada kalma taahhüdü verilmesi gerekiyor. Yani emekli müşteriler tek bir imzayla 17 bin 450 TL ödemeye anında sahip olabiliyorlar! 

Ekonomi Haberleri