Bankaya giden borçlarını sıfırlıyor! Bir kuruş faizsiz borç kapatma kredisi başladı!

Nakit ihtiyacı olan ve borcunu ödemek isteyenlere yönelik Ağustos ayı cazip kredi seçenekleriyle öne çıkıyor. Garanti BBVA, 1 Ağustos'ta başlayıp 15 Ağustos'a kadar devam edecek yeni kampanyayla müşterilerine 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sunmaktadır. Kampanyanın başında detayları merak ediliyordu ancak Garanti BBVA bu fırsatı resmi internet sitesinde ve ve sosyal medya hesaplarından açıkladı.

Garanti BBVA Ağustos ayı kampanyasında 20.000 TL'ye varan faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bankanın ilk kez müşterisi olacaklar, Garanti BBVA mobil uygulamasını indirdikten sonra "Müşteri olmak istiyorum" başlığı altındaki adımı tamamlayarak 20.000 TL'ye kadar faizsiz finansman fırsatlarından yararlanabilecekler.


Bankanın resmi internet sitesindeki bilgiye göre, Garanti BBVA müşterisi olarak kaydolduktan sonraki 5 gün içerisinde %0 faizle hayat sigortalı kredi başvurusu yapmak mümkün. Kredinin geri ödeme süresi maksimum 6 ay olarak belirlenmiştir.

Bu kredi fırsatından faydalanmak için kampanya döneminde mobil uygulamadan başvuru yapın. Garanti BBVA'nın avantajlı kredi seçeneğiyle müşterilerinin mali yükü oldukça hafifletilecek.

Ekonomi Haberleri