Bankaların rekabeti kızıştı! 3 yıl 'tamam' diyene 10.000 TL geri ödemesiz para!

Emekli vatandaşların beklediği iyi haber bankalardan geldi. Temmuz ayında aldıkları yüzde 25'lik zammın yeterli olmadığını hisseden emeklilerin daha fazla zam çağrısı da yanıt bulmadı. Emekli olan müşteri sayısını artırmanın yollarını arayan bankalar ise ağustos ayında emekliliği teşvik edecek seçenekleri sıraladı. Peki hangi bankalar ne kadar emeklilik provizyonu ödüyor? Detaylar haberimizde..

Bu yılın ilk yarısında enflasyon farkı ve sosyal yardım uygulaması nedeniyle Temmuz ayı başında yüzde 25'lik ücret zammı alan emekliler, memur maaş zamlarını tartıştı. Yüzde 25 zam ve 8 bin 77 TL seyyanen zam zam alan memur maaşına benzer bir zam isteyen milyonlarca emekli, parlamentonun açılmasıyla iyileşme sağlanacağını umdu. ilgili taleplerini yetkililer aracılığıyla hükümete iletirken, bankalar ayrıca emekliler için daha yüksek ücret beklentilerini karşılamak için hızlanıyor.

Yeni promosyon kampanyasını Sosyal Güvenlik Kurumu ile üç yılda bir imzalanan maaş anlaşması kapsamında tasarladığını iddia eden ve bu kapsamda emekli müşteri sayısını artırmak isteyen bankalar, Ağustos ayına kadar geçerli olacak mevcut emeklilik promosyon kampanyalarını sıraladılar.

AĞUSTOS AYI BANKALARIN EMEKLİ PROMOSYONU


Ağustos ayının başlamasıyla birlikte özel bankalar tüketici hizmetlerine yönelik yeni kampanyalar başlatarak emeklileri de unutmuyor. Sabit gelirli olmaları nedeniyle bankaların en önemli kalemi olan emeklilere yönelik güncel promosyonlar arka arkaya açıklandı.

Emeklilere SGK maaşları hariç maaş hesaplarını tutmaları karşılığında terfi ödeneği ödeyeceğini açıklayan özel bir banka, Ağustos ayı promosyon miktarları:

Türkiye İş Bankası emekli promosyonu: 7 bin 500 TL.

Denizbank emekli promosyonu: 5 bin TL

Akbank emekli promosyonu: 7 bin TL+ 3 bin TL değerinde chip para

QNB Finansbank emekli promosyonu: 8 bin TL+ bin 200 TL harcama indirimi

Yapı Kredi Bankası emekli promosyonu: 9 bin TL

Albaraka Türk Katılım Bankası emekli promosyonu: 10 bin TL

Emekli maaşı promosyonuna nasıl başvurabilirim?

Bankanın emeklilik promosyon hizmetlerinden faydalanmak için maaş hesabınızı ilgili bankaya aktarmanız ve en az üç yıl tutmayı taahhüt etmeniz gerekmektedir. Banka şubesi, mobil uygulama veya internet bankacılığı otomatik ödeme ekranından başvurunuzu yapabilirsiniz.

Ekonomi Haberleri