Bankadan promosyon alanlar dikkat! 10 bankadan gece yarısı flaş uyarı geldi

Milyonlarca emekliye promosyon kampanyası uyarısı yapıldı. Emeklilik tasarruf kampanyaları ek ödeme seçenekleri sunuyor. Bankaların arasında rekabet sayılarını daha da artırdı. Bankaların sağladığı destek miktarı emeklilerin ilgisini çekiyor. Ancak bankalar müşteri çekmek için emeklilik planlama kampanyalarını artırıyor. 20.000 TL'lik emekli maaşı desteği dikkat çekiyor. Bu arada uzmanlar emekli vatandaşları banka seçerken uyarıyor.

Güncel emeklilik destek kampanyalarının listesi yayımlandı. Banka finansmanı 20.000 TL bazlıdır. Emekliler en yüksek promosyonu hangi bankanın verdiğini merak ediyor. Bu arada uzmanlar, banka seçerken dikkat edilmesi gereken noktaları açıkladı.

11 BANKADAN EMEKLİ PROMOSYONU

Kamu bankaları için asgari emeklilik destek tutarının 8.000-12.000 TL olarak belirlenmesinin ardından özel bankalar da harekete geçerek kampanyalarını yeniledi. Bankanın reklam kampanyası mayıs ayında yenilendi. 11 bankanın emeklilik rezervleri heyecan yarattı.

UZMAN İSİMLERDEN BANKA PROMOSYONU UYARISI!


Bildiğiniz şubeleri olan, kolay ulaşılabilir şubeleri olan, ATM’leri çok olan bankaları tercih edin. Bankanın açıklanan promosyon tutarını hangi şartlarda ödeyeceğini kontrol edin.

Bankalar emeklilik müşterilerine düşük faizli kredi imkânı sunuyor. Ancak bu promosyonlar aracılığıyla kredi kullananlar, daha yüksek promosyonlar almak için banka değiştirmek isterlerse zorluklarla karşılaşabilirler. Bu durumda prosedürün ne olduğunu bankanıza sorabilirsiniz. Banka havalesi uygulamaları ve kredi kartı ücretleri de dahil olmak üzere, düşündüğünüz banka hakkında bilgi edinin. Ücretli ve ücretsiz uygulamaları araştırın.

Ekonomi Haberleri