Banka Fatura Talimatı Veren Müşterilere 400 TL Hediye Ödülü!

Garanti Bankası, müşterilerine yönelik avantajlar dolu yeni kampanyasını resmi web sitesi üzerinden duyurdu. Bu kampanya ile müşteriler, otomatik fatura ödeme talimatı vererek 400 TL'ye kadar ödeme alma şansına sahip olacaklar.

Garanti Bankası'nın yeni kampanyasına katılmak isteyen müşterilerin dikkat etmesi gereken bazı şartlar bulunuyor. Kampanyadan yararlanmak için:

  1. Kampanya, 10 Temmuz ile 10 Ağustos tarihleri arasında, ilk defa Garanti BBVA müşterisi olan kişilere açıktır.

  2. Garanti BBVA müşterisi olmak için Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirerek "Müşteri Olmak İstiyorum" seçeneğini kullanabilirsiniz.

  3. ELEKTRIK promosyon kodunu 11 Eylül 2023 tarihine kadar girmelisiniz.

  4. Kampanya kapsamında yer alan avantajlardan yararlanmak için, vadesiz hesap ya da kredi kartınızdan elektrik ödemesi yapmalısınız.

400 TL İade Nasıl Alınır?

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, ilk elektrik faturasını manuel olarak ödedikten sonra, en fazla 250 TL (en az 100 TL) olmak kaydıyla otomatik ödeme talimatı verebilirler. Bu şekilde kampanyaya katılan müşteriler, kampanya kapsamında en fazla 400 TL'lik ödül kazanabilirler.

Ödül Kazanma Süresi

Kampanya dahilinde yer ödül kazanma fırsatı, müşteri olduktan sonra 11 Eylül 2023'e kadar ilk ve tek elektrik faturası için geçerli olacaktır. Bu nedenle, 11 Eylül 2023 tarihindeki ödemeler kampanya kapsamına dahil edilmeyecektir.

Kampanyaya Katılım ve Daha Fazlası

Garanti Bankası tarafından hazırlanan bu kampanya hakkında daha kapsamlı bilgilere bankanın resmi web sitesinden ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 400 TL iade fırsatından yararlanmak için siz de Garanti Bankası'nın bu özel kampanyasına katılabilirsiniz. Unutmayın, kampanya süresi sınırlı olduğundan, avantajları kaçırmamak için hemen başvurun!

Ekonomi Haberleri