Ayda 7000 TL trink ödeniyor! Ziraat Bankası, Halkbank, Yapı Kredi'den kaçmaz faiz fırsatı

Akbank müşterileri için çok özel bir kampanyanın startını verdi. 30 Haziran'a kadar sürecek olan kampanya kapsamında giyim, elektronik, akaryakıt alışverişlerinde kullanılabilecek toplam 500 TL tutarında chip-para verilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Akbank müşterileri, Juzdan üzerinden “Hemen Katıl” seçeneğini kullanarak veya “TROY500” kodunu 4566’ya göndererek kayıt yaptırabilirler. Kampanya kapsamında katılımcılara harcadıkları her 1.000 TL için 100 TL bahşiş verilecek. 500TL’ye kadar chip para kazanabilirsiniz.

Chip-paralar, uygun harcamanızı yaptıktan sonraki 4 iş günü içerisinde kartınızdan tahsil edilecektir. Bu kampanya yalnızca Axess Troy logolu ile Akbank Kart Troy logosuna sahip kart sahiplerine açıktır. İşlemlerin Türkiye ve KKTC sınırları içerisinde yapılması gerekmektedir.


Uluslararası harcamalar ve belirli bazı işlemler promosyonun kapsamı dışındadır. İptal veya iade durumunda yüklenen bahşiş parası iptal edilecek ve kullanılan bahşiş parası hesabınızdan tahsil edilecektir. Kampanya detaylarına dilerseniz Juzdan veya SMS yoluyla başvurabilirsiniz. Bu kampanyayla Akbank müşterilerine çeşitli alışveriş seçenekleri sunulmaktadır.

Ekonomi Haberleri