Ayda 3000 TL öderim diyene 50.000 TL kredi çıkacak! 90 gün ertelemeli süper kredi!

Acil nakit ihtiyacı olanlar için bir müjde. Nakit ihtiyacı olan bireylere 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi müjdesi geldi. Ayda sadece 3000 TL taksit ile 3 ay geri ödemesiz kredi veriliyor. Bu fırsatın detayları haberimizde bulunuyor. Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bireylerin nakit ihtiyacı oldukça arttı. Ramazan Bayramı'nın yaklaşması sebebiyle birçok birey en düşük faizle kredi arayışına girmiştir. Hem düşük faizli hem de ödeme ertelemeli kredi seçenekleri haberimizin detaylarında bulunuyor.

Ramazan ayının gelmesi ile bireylerin nakit ihtiyaçları giderek artıyor. Ramazan Bayramı'nın yaklaşması sebebi ile de birçok birey en düşük faizle hem de ödeme ertelemeli kredi seçeneklerinin arayışına girmiştir. Son zamanlarda düşük faizli ve uzun vadeli kredi seçenekleri ile vatandaşın dikkatini çeken Akbank düşük faiz oranı, uzun vade seçenekleri ile 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi hazırladı. Akbank'ın hazırlamış olduğu kampanyada 3 ay ödeme ertelemesi var. Ayda sadece 3000 TL taksitle 50.000 TL kredi isteyen bireyler bu fırsatı kaçırmasınlar.

Akbank Bayram öncesinde bireylerin cebini rahatlatacak bir ihtiyaç kredisi paketi hazırladı. Düşük faizli ve 36 ay vadeli 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi paketi hazırlayan Akbank 3000 TL taksitli krediyi kullanmak isteyen bireyler kampanyalı kredi paketini kesinlikle kaçırmasın. Bu düşük faizli, ödeme ertelemeli kredi başvuru şartları nelerdir? Akbank'ın hazırlamış olduğu kredi kampanyasının detayları haberimizde bulunuyor...


Akbank'ın Hazırlamış Olduğu 50.000 TL'lik Kredi Kampanyası

Akbank, müşterilerine oldukça güzel bir ihtiyaç kredisi kampanyası sunmaktadır. 50.000 TL'lik yepyeni bir kredi kampanyası hazırlayan Akbank 3 ay ödeme ertelemeli kredi paketi ile müşterilerinin cebini rahatlatıp nakit ihtiyaçlarını karşılıyor. Bankanın bu fırsatlı kampanyasına mobil uygulama üzerinden başvuru yapılabiliyor. Banka şubesine gitmeden yapılacak başvurular dijital imza yolu ile anında onaylanıyor. Banka müşterilerinin bu fırsatlı kredi kampanyası 31 Mart tarihine kadar geçerli olacaktır.


Kredi Başvuru Şartları Nelerdir?

50.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen bireyler bankanın müşterisi olmak mecburiyetindedir. Akbank müşterisi olmayan bireyler bu kampanyalı kredi fırsatına başvuru yapamamaktadır. Diğer şartlar; düzenli gelire sahip olan bireyler, 18 yaşından büyük olan bireyler, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan bireyler. Bu şartları sağlayan bireyler kredi başvurusunda bulunabilirler. Akbank'ın mobil uygulaması üzerinden 7/24 başvuru yapabilirsiniz. Akbank gelir belgesine bakmaksızın işlemleri sadece T.C. kimlik bilgileri üzerinden bakmaktadır. Sadece kredi notu 1200 puan ve üstünde olan tüm Akbank müşterileri bu kredi fırsatını değerlendiriyor.

Kredinin Aylık Ödeme Tablosu Nasıl?

Akbank tarafından 3 ay ödeme ertelemeli olan 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi aylık ödeme tablosu aşağıda yer almaktadır. Banka müşterileri ayda sadece 3.411 TL taksit ile 36 ayda ödeme yapacaktır. Müşteriler 3 ay ödeme ertelemeli seçenekleri de kullanabilecektir.

Kredi tutarı: 50.000 TL

Kredi vadesi: 36 ay

Kredi faiz oranı: %4,60

Ekonomi Haberleri