Ay sonunu getiremeyen emeklilere 8000 TL ödeme çıktı! Garanti Bankası bayram ettiren fırsatı duyurdu

Emekli vatandaşların yüzü Garanti Bankası sayesinde gülecek! Tam 17 bin TL'lik ek kazanç elde edeceksiniz! İşte ayrıntılar...

Garanti Bankası'ndan emekli vatandaşlara önemli bir fırsat sunulduğu duyuruldu. Banka 12.350 TL'lik promosyon desteği vereceğini açıkladı. Kampanyanın ayrıntıları ve ödemeye ilişkin merak edilenler şöyle:

Garanti BBVA'dan emekli vatandaşlara yönelik milyonlarca insanın yüzünü güldürecek bir kampanya başlatıldı. Bankadan promosyon kampanyası kapsamında önemli bir ödeme alınabileceği belirtildi. Maaşınızı 3 yıl Garanti Bankası'ndan almayı kabul etmeniz durumunda cömert bir promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi. Garanti BBVA diğer bankalarla rekabeti sürdürürken emeklilere özel sunulan bu kampanya da dikkat çekti. Banka emekli vatandaşlar için önemli bir avantaj sağlayan 12.350 TL tutarındaki promosyon ödemesini yapacağını açıkladı.


Garanti BBVA, diğer bankalarla promosyon rekabetini sürdürerek emeklilere yönelik çekici bir fırsat sunuyor. Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamaya göre, Garanti Bankası, emekli müşterilerine maaş hesaplarını bu bankaya taşıyanlara büyük avantajlar sunuyor. Bu promosyon kapsamında, tek seferlik 5.000 TL ikramiye maaş sahiplerine banka hesaplarına yatırılacak. Ancak Garanti Bankası, bu fırsatı daha da cazip hale getirerek, maaşını Garanti Bankası'na taşıyan müşterilere ekstra bir teşvik sunuyor. Bu teşvik, 12.350 TL'lik promosyon ödemesi ile 5.000 TL'lik ikramiye ödemesini içeriyor. Tek koşul ise, maaşınızı Garanti Bankası'na taşımanız ve en az 3 yıl boyunca bu bankada hesap açık tutmayı kabul etmeniz. Garanti Bankası, finansal geleceğinizi güvence altına almanız ve ek gelir elde etmeniz için çeşitli kampanyaları yeni ve mevcut müşterileri için sunuyor. 

Ekonomi Haberleri