Artık Sadece 25 Bin TL'ye Telefon Sahibi Olabilirsiniz! Vergisiz Telefon Alma Koşulları Şimdi Açıklandı!

Öğrencilere Özel: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Vergisiz Telefon Fırsatı! Üniversite Gençleri için 25 Bin TL'ye Cep Telefonu ve Bilgisayar Alma Şansı Başlıyor...

2023 seçimlerinde gündeme gelen ve özellikle üniversite öğrencileri arasında büyük bir ilgi uyandıran vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alımı uygulamasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan beklenen talimat geldi. Binlerce genç, vergisiz telefon ve bilgisayar alımı fırsatını heyecanla bekliyordu. Sonunda, beklenen açıklama geldi ve bu konuyla ilgili detaylı bir araştırma başladı.

Kimler Yararlanabilecek?

Vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alımı fırsatından yararlanabilecek kişiler, üniversitelerin ön lisans ve lisans bölümlerinde eğitim gören öğrenciler olacak. Yüksek lisans, açıköğretim ve doktora öğrencileri bu uygulamadan yararlanamayacaklar. Bu özel uygulama ile 50 bin TL değerindeki telefonları 25 bin TL'ye satın alabileceksiniz.

Uygulama Detayları

Öğrencilere yönelik bu özel fırsatla ilgili detaylar henüz netleşmemiş olsa da, vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alımının ilk kez yapacak olan gençler için KDV ve ÖTV muafiyeti sağlayacağı biliniyor. Uygulamanın başlama tarihi ve başvuru detayları ilerleyen günlerde açıklanacak.

Ekonomi Haberleri