Artık İhtiyaçlarınızı Erteleme Zorunluluğunuz Yok! Garanti Bankası Yeni Kampanyasıyla Karşınızda!

Son dönemdeki yüksek fiyatlar nedeniyle ihtiyaçlarını erteleyen vatandaşlara müjde! Artık ihtiyaçlarınızı erteleme zorunluluğu olmadan, Garanti Bankası tarafından sunulan faizsiz nakit avans fırsatı ile nakit ihtiyaçlarınıza kolay bir çözüm bulabilirsiniz.

Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet sağlamaya devam eden Garanti Bankası, müşterilerine avantajlarla dolu yeni bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında kullanabileceğiniz maksimum tutar hakkında merak ettiklerinizi anlatıyoruz.

Faizsiz Nakit Avans Kampanyası Detayları

Son zamanlardaki yüksek fiyatlar sebebiyle nakit sıkıntısı yaşayan bireyler, bankalara başvurarak çözüm ararken, Garanti Bankası tarafından duyurulan yeni kampanya haberi büyük bir etki yaratıyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan banka, cazip avantajlar sunan yeni kampanyasını müşterilerine duyurarak hizmete sunuyor.

Garanti Bankası'nın açıklamasına göre, banka müşterileri 31 Temmuz 2023 tarihine kadar faizsiz nakit avans kampanyası kapsamında 10 bin TL'ye kadar 6 aylık vadeli finansman desteği alabilecekler.

Nakit Avans Kampanyası Avantajları

Garanti Bankası'nın taksitli nakit avans kampanyasından yararlanmak isteyen bireyler aşağıdaki avantajlardan faydalanabilirler:

  1. Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden kredi kartı başvurusu yapan kişiler faizsiz taksitli nakit avans kampanyasından yararlanabilirler.

  2. Garanti Bankası, faizsiz nakit avans kampanyası kapsamında maksimum 10 bin TL finansman desteği sağlamaktadır. Talep edilen 10 bin TL'lik nakit avans için geri ödeme 6 taksit halinde gerçekleştirilebilir.

  3. Kampanya dahilinde sunulan 6 aylık vade seçeneği dışında, 10 bin TL üzerinde talep edilen tutarlar veya farklı vadeler için faizsiz nakit avans faizi uygulanacaktır.

Kampanyadan Nasıl Yararlanabilirsiniz?

Faizsiz taksitli nakit avans kampanyası kapsamında 10 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans fırsatından yararlanmak isteyen bireyler, bankanın resmi web sitesi veya müşteri hizmetleri aracılığıyla kampanya hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirler.

İhtiyaçlarınızı ertelemek zorunda kalmadan, Garanti Bankası'nın faizsiz nakit avans kampanyasıyla kolay bir çözüm bulabilirsiniz. Nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için avantajlı bir fırsatı kaçırmayın!

Ekonomi Haberleri